MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » YÜKSEL ÇİFTÇİ; 2009 RUHUYLA HEDEF 2019
YÜKSEL ÇİFTÇİ; 2009 RUHUYLA HEDEF 2019

Bizim yönetimimizde her mahallenin bir değeri olacak.

Seçim atmosferi her yanı sarmış durumda. Tüm aday adayları özverili çalışmalarını sürdürüyor.
Kartal  Belediye Başkan aday adaylarının iddialı isimlerinden olan Yüksel Çiftçi’de seçim çalışmalarını heyecanla devam ettiriyor.

08 Aralık 2018 Cumartesi (Bugün)Kartal Özsüt’te basın mensupları ile bir araya gelen Çiftçi çalışma arkadaşlarını Kartal kamuoyuna tanıttı.

Daha çok sohbet havasında geçen toplantıda, Çiftçinin ekip arkadaşları kendilerini tanıttı . Uzman oldukları dallarda Kartala ne gibi katkılar sunacakları hakkında bilgiler verdiler.

2009 RUHU İLE YOLA ÇIKTIK HEDEFİMİZ 2019

Toplantıda konuşma yapan Yüksel Çiftçi şunları söyledi.

”Her mahallenin bir değeri olacak Uğur Mumcuyu Sanat Merkezi haline getireceğiz.

Her zaman onurla ve gururla dile Getirdiğim 2009 yılında yaşamış olduğumuz zaferi kazanırken hangi duygulara sahipsek bugünde o duygulara sahibiz.

Ekip arkadaşlarımın hepsi konularında uzman ve deneyimli. 

Benim içimde taşıdığım heyecanın aynısı hatta daha fazla onlarda içlerinde yaşıyorlar. Kartal  için altı dolu,temeli sağlam projelerimiz var.

Gerek imar konularında gerek kültür sanat konularında gerekse iş alanlarında istihdam sağlamaya faydalı olacak anlamlarda projelerimizi hayata geçireceğiz.
Kartalın her mahallesinin ayrı bir değeri olmalı diye düşünerek hazırladığımız projelerimiz var ve Kartal belediyesine ait alanlarda bu projelerimizi gerçekleştireceğiz.

Dragos tepesinde Kartal belediyesine ait ,Topselvide yine Kartal belediyesine ait ,Aydosta ve bunun gibi birçok mahallelerimizde,projelerimizi gerçekleştirecek yeterli  alanlarımız mevcuttur.Uğur Mumcu Mahallemizi Sanat Merkezi haline getireceğiz.Diğer mahallelerimiz dede mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda neye ihtiyaçları varsa o yönde projeler ile hizmet vereceğiz.Böylelikle Kartalımızın sadece merkezi değil her mahallesinde ayrı bir çekim merkezi oluşmuş olacak.

Ekibimiz ile gece gündüz bu konular üzerine çalışıyor yeni yeni katkılar sunuyoruz. Ekip arkadaşlarımın  çoğu Kartal’ı bilen ,Kartal’da yaşamış kişiler bu durum bize ayrı bir avantaj sağlıyor diye düşünüyorum.
”KARTAL BİZİMLE YÜKSELECEK”  bunu biliyorum çünkü biz Kartal’ı seviyoruz. Ben Kartal belediye binasını yönetmeye değil Kartal’ı yönetmeye adayım…. dedi ve Sayın Çift’nin ekip arkadaşları kendilerini tanıttılar.

Sırası ile bizde sizlere katılımcıları tanıtmak istiyoruz;Kartal eski emniyet müdürü Ergün Öztaner,birönceki dönem Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi,Tarım ve Köy işlerinden emekli Nilay Öztaner, Yüksel Çiftçi’nin Genel Sanat Koordinatörlüğünüde üstlenen Tiyatro ve Sinema oyuncusu Seren Fosforoğlu,Ünlü Halk Ozanı Davut Sulari’nin Torunu (THM) Sanatçısı Berrin Sulari,Müzisyen Rüya Tezel,(Bankacı) Hakan Özbek,geçmiş dönem Kartal Belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulunan, (CHP) Kartal belediyesi meclis üyesi aday adayı ve  iş adamı Atilla Duman,  Geçmiş dönem (CHP) Kartal İlçe Sekreteri Avukat Ümit Çiftçi, İş adamı Eren Peyami,(CHP)geçmiş dönem İlçe yöneticisi İş adamı Yüksel Duman,Mimar İbrahim Sarı,  Genel Kurmay Emekli  Albay ve  Hukukçu Hakim Orhan Önder, (İngilizce Öğretmeni) Pakize Tangünay,Mimar Zeynep Ketenci, Muhasebe ve yönetici Can Çevik,Çevre Mühendisi, (CHP) eski Kartal gençlik kolları il temsilcisi İş Adamı  Binali Kahraman, (CHP) gençlik kolları üyesi ve Yönetici Uğur Köklü,(CHP) geçmiş dönem gençlik kolları yöneticisi ve (Gümüşçü)Dilek Ördek, (CHP) geçmiş dönem Kartal gençlik kolları yöneticisi Gözde Parlak Işık,(CHP) geçmiş dönem gençlik kolları yöneticisi Şahin Alaçek ve  (Avukat) Elif Gül Yalçın katıldılar.

Keendilerine çıktıkları yolda başarılar dileriz.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

Galeri
📆 08 Aralık 2018 Cumartesi 19:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR