MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » YSK Kararı Kartal Meclisine Taşındı..
YSK Kararı Kartal Meclisine Taşındı..

KARTAL MECLİSİNDE TANSİYON YÜKSELDİ

Kartal Belediyesi olağan meclis toplantısında gündem dışında söz alan Meclis üyelerinin yaptığı konuşmalar esnasında tansiyon biraz yükseldi.


İlk söz alan CHP Kartal Belediye Meclis üyesi Özlem Bulut yaptigi konuşmasında YSK’nin almış olduğu seçim iptal kararına istinaden Ekrem İmamoğluna haksızlık yapıldığını ve Halkın iradesinin yok sayıldığını,seçimlere 3 zarf ile girildiğini bir tek İstanbul Belediye Başkan’ı sandığındamı hata ve yanlışlık yapıldığını bunun tamamen Demokrasi ile yönetilen ülkemizin ayıbı olduğunu söyledi.

Ona istinaden karşılık olarak Ak Parti grubundan söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy yaptığı konuşmasında cevaben sizlermi Hak Hukuk Adaletten bahsediyorsunuz asla sizlerin ağzına bu kelimeler yakışmıyor deyince salonda bir anda ortam gerildi ve karşılıklı söz duellosu başladı.

Meclis Başkanı Yılmaz Tuncer’in uyarması ile karşılıklı tartışma son buldu. Sırası ile söz alan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın’da sizin 17 senede yapamadığınız hizmeti Ekrem Başkanım 17 günde yapmıştır dedi. Sonra yine Kartal Belediye Başkan yardımcılarından Oktay Aksu söz aldı ve Haydar Göksoy’a cevaben sizin partinizin Genel Başkanı 2000 yılında yapılan seçimlerde meclise bile giremezken Hak Hukuk Adalet size yakışmıyor dediğiniz CHP’si sayesinde Milletvekili olmuştur dedi.
Ak Parti grubundan söz alan Meclis üyesi Muammer Bektaş ya yapılan itirazın yerinde olduğunu 23 Haziranda kazanan biz olacağız dedi.
Bugünkü meclis toplantısının gündeminde tamamen iptal edilen seçimler vardı..

İstanbul34gazetesi

Galeri
📆 08 Mayıs 2019 Çarşamba 23:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR