MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet » YILMAZ TUNCER; YILMAYINCA OLUYORMUŞ…
YILMAZ TUNCER; YILMAYINCA OLUYORMUŞ…

31 Mart yerel seçimleri Kartal’da CHP’sinin zaferi ile sonuçlandı. Bu başarı tabi ki tek başına kazanılmadı, süreçte Başkan adayları Gökhan Yüksel’e destek veren,yanında olan isimler vardı. Bu isimlerin Başında genç ama bir o kadar da deneyimli siyasetçilerden Yılmaz Tuncer’i sizlere tanıtalım istedik.


Kartal siyasetinin sevilen ismi Yılmaz Tuncer;


1977 Gümüşhane Kelkitli olan Tuncer,İlk ve Orta öğreniminin ardından Yeditepe Üniversitesi İngilizce İktisat Fakültesini bitirdi.
2014-2019 yıllarında Kartal Belediyesi CHP Meclis üyeliği yapan Yılmaz Tuncer , bu dönemde Plan, Bütçe ve Hukuk komisyonlarında aldığı görevlerini de hakkıyla yerine getirdi. Kartal Belediyesinin KARYAPSAN şirketinde de Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan deneyimli siyasetçi,özel bir şirkette Genel Müdür yardımcısı olarak çalışıyor.
Böylesine donanımlı ve deneyimli bir meclis üyesinin Kartal Belediye Balkan’ı olarak seçilen Gökhan Yüksel’in işlerini dahada kolaylaştıracağı aşikar.


Kartal Belediyesi yeni döneminde görev alacağı Meclis üyeleri ile, daha güzel işler yapacak, geçmiş dönemlerde yapılamayan projelere yenilerini de ekleyerek Kartal’da fark yaratacak gibi gözüküyor.
Tabiki sayın Başkan’ın yeni ekibini kuraraken ve Başkan yardımcılarını seçerken vereceği kararlarda bunda etki yapacak, Sayın Tuncer gibi değerli isimlerin verilecek görevleri hakkıyla yapacağını biliyoruz, deneyimli kadrosu ve yeni eklenen birbirinden değerli Meclis üyeleri ile verecek hizmetlerle sanırım kazanan Kartal olacak.


Yeni dönemin herkese ve Kartal halkına hayırlısı olması dileklerimle….

Galeri
📆 04 Nisan 2019 Perşembe 17:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR