MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Velilere TEOG semineri verildi.
Velilere TEOG semineri verildi.

Ahmet Şimşek Koleji velilerine TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) çalışmaları kapsamında seminer verildi. TEOG Birimi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen semineri izleyen veliler, merak ettikleri konularda sorular da sordular.
Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli seminerde yaptığı konuşmada “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş” konusunun çok önemli olduğunu belirterek 2013-14 döneminde yüzde 72, 2014-15 döneminde yüzde 78, 2015-16 döneminde ise yüzde 81 oranında başarı yakaladıklarını vurguladı ve grafiğin daha da yükseltilmesi gerektiğini söyledi.
“Çocuklarımıza güveniyoruz.”
Konuşmasında, değişen sınav sistemine ayak uydurulabilmek için yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını dile getiren İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli, “TEOG programımız sayesinde velilerimizin ve öğrencilerimizin özel ders, dershane, etüt merkezi ya da başka bir desteğe ihtiyacı kalmayacaktır. TEOG birimimizde görevli arkadaşlarımızın hepsi çok deneyimli öğretmenlerdir. Ekibimize güveniyoruz ve işimizi aşkla yapıyoruz. Aileler ve bizler iyi olursak öğrencilerimiz de başarılı olurlar. Biz onları çok iyi tanıyoruz.

 
unnamed-6 unnamed-7

Bu güne kadar uyguladığımız tüm yöntemler başarılı oldu. Çocuklarınızı bizlere güvenerek emanet etmeniz de başarımızın kanıtıdır. Bizler de size ve çocuklarımıza güveniyoruz. TEOG sürecini çocuklarımızı zora sokmadan, panik yaptırmadan aşacağız. Çocuklarımız farklı seviyelerde olabilir. Her çocuğu hangi seviyedeyse alıp, en iyi seviyeye getirmek istiyoruz. Çalışmalarımıza bu nedenle erken başladık, Temmuz ayına kadar da sürdüreceğiz. Çok çalışacağız, sizlerden tatilinizi bile çocuklarınıza göre ayarlamanızı isteyeceğiz. 8. Sınıfta ise tamamen TEOG çalışması yapacağız. TEOG sınavları bitince her şeyin bittiğini sanmayın. Çocuklarımız tam kıvama gelmişken bu sefer de 9. Sınıf programına başlayacağız. Bu programlarımız onların lisede de başarılı olmasını sağlayacaktır. Başarılı olacağız çünkü, çocuklarımızın sevinç çığlıklarıyla hepimiz mutlu olmak istiyoruz.” dedi.

Galeri
📆 22 Ekim 2016 Cumartesi 13:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR