MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Uluslararası Cumhuriyet Turnuvası’nın Coşkusu Sancaktepe’de Yaşandı.
Uluslararası Cumhuriyet Turnuvası’nın Coşkusu Sancaktepe’de Yaşandı.

Dünya Güreş Birliği takviminde yer alan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor Müdürlüğü ve Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 33.sü organize edilen Uluslararası Cumhuriyet Turnuvası Güreş müsabakaları Sancaktepe Taha Akgül Spor Kompleksi’nde gerçekleşti.

 

20 – 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Turnuva’ya 11 ülkeden 150 sporcu katılım sağladı. İlk gün gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Olimpiyat Dünya ve Avrupa şampiyonu Milli Güreşçi Taha Akgül, İstanbul İl Gençlik Spor Müdürü Cemil Boz, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem “ Sancaktepe Belediyesi olarak böylesine anlamlı bir turnuvaya ilçemizde ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.Özellikle Olimpiyat branşı başta olmak üzere uluslararası Arena’da her daim yüzümüzü güldüren Ata sporumuz Güreş’e desteklerimiz her daim sürecektir. İsmini verdiğimiz spor kompleksinde bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Milletimizin gururu Taha Akgül Kardeşime burada bulunmasından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bu anlamlı turnuvanın ilçemizde yapılmasında emeği geçen başta İstanbul İl Gençlik Spor Müdürü Sayın Cemil Boz ve ekibine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunar turnuvaya yurt dışından katılan sporcu ve antrenörlerine ilçemize hoş geldiniz diyor tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Turnuva’ya Sancaktepe’nin Aslanları Damga Vurdu.

Üç gün süren Turnuva boyunca Türkiye tüm kategorilerde takım halinde şampiyon olurken Sancaktepe Belediyespor adına Milli Mayo ile mücadele eden 5 sporcuda madalya kazanma başarısı gösterdi. Serbest Stilde mücadele eden kulübümüz güreşçilerinden 96 kg’da Arif Özen Altın, 66 kg’da Halit Fırıncı ve 84 kg’da Mert Çıkmaz Gümüş, 74 kg’da Cüneyt Budak ve 120 kg’da mücadele eden Samet Kurban ise bronz madalya kazandı.

 

📆 23 Ekim 2017 Pazartesi 12:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR