MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » TÜRKİYE SAVATE ASSAUT ŞAMPİYONASI YAPILDI( UYUŞTURUCUYA HAYIR DEDİLER)
TÜRKİYE SAVATE ASSAUT ŞAMPİYONASI YAPILDI( UYUŞTURUCUYA HAYIR DEDİLER)

Türkiye Savate Assaut şampiyonası 26 Kasm 2017 günü Pendik Güllübağlar mahallesinde bulunan Cemile Çopuroğlu Ortaokulu’nun spor salonunda gerçekleştirildi.

 

Gençlerin başta Bonzai ve benzeri uyuşturucu maddelerden uzak tutulması için ve bu konuya dikkat çekilmesi için yapılan şampiyona beklenenden fazla ilgi gördü.


Satılmış Kibaroğlu ve Tuncay Palu’nun düzenlemiş olduğu şampiyonaya katılan sporcular hem spor yaptılar, hem yarıştılar ve hemde yapmış oldukları hayırlı organizasyonun farkında olarak katkı sundukları için mutlu oldular.
Şampiyonaya katkıda bulunan bir diğer önemli isimde Uzakdoğu sporları Hocası Aydın Kayaydı.
Kendisi de yıllarca bu spor dalıyla uğraşmış, yüzlerce sporcu yetiştirmiş ve uyuşturucu maddelere şiddetle karşı çıkmıştır.

Aydın Kaya ve öğrencilerinin Kartal Efor spor kulubü olarak katıldıkları şampiyona’da aldıkları dereceler şöyle…

Burak bayram 1.

Mesut Çiftçi 1.oldu

Nursena Yanık 1.oldu

Mehlika Seven 2.oldu

Mehmet Aslan 3.
M.Can Aslan 3,oldu
Batuhan Bayrak 3,oldu
Onur Özyurt 3.oldu
Berrak Güleryüz 3.oldu (Miniklerde)
Aydın Kaya şampiyona sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi. SAVATE OPEN TÜRKİYE 2017 Şampiyonasına katıoldık. Yukarıda görmüş olduğunuz dereceleri alarak öğrencilerimiz bizi sevindirdi. Amacımız belliydi , gençleri hem spora teşvik etmek hemde sevdirmek.
Ama esas amacımız gençlerimizi Bonzai ve benzeri uyuşturucu maddelerden uzak tutmak, bunun için bu müsabakaları düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz dedi.
Başta Satılmış Kibaroğlu’na ve sonrasında sırası ile Tuncay Palu’ya, Kibaroğlu ailesine, Efor spor kulübü antrenörleri Bayram Coşkun’a ve Uğur Duman’a teşekür ederim.
Bizde İstanbul34 gazetesi olarak böyle hayırlı bir organizasyonda emeği geçen Tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Böyle anlamlı ve bir sebebi olan Şampiyonalarda Bölge Belediyelerinin’de destek vermeleri gerektiğini düşünüyor ve onlara buradan çağrıda bulunuyoruz Sayın Başkanlarımız sizleri de bu organizasyonlar içerisinde görmek istiyoruz.

📆 27 Kasım 2017 Pazartesi 18:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR