MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Türk Kızılayı İstanbul Şubesin’den Kahramanmaraş’a İyilik Eli
Türk Kızılayı İstanbul Şubesin’den Kahramanmaraş’a İyilik Eli

Türk kızılayı İstanbul şube Başkanı sn. İlhami Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ile 81 ilde 81 Anaokulu projesi kapsamında 13 ilde yapımı tamamlanan anaokulları Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM ve değerli eşi semiha Yıldırım’ ın Telekonferans yöntemiyle toplu açılışları yapıldı.

Türk Kızılayı istanbul şube Soğanlık temsilcisi Murat ÇALIŞ ve Şube Müdürü musa KARABULUT Bu proje kapsamında iskenderun Şehit J. KD. ÇV. Metin KILDİŞ Anaokulu’nun açılış törenin yapılması ile görevlendirildi.

Hatay Valisi Sn. Erdal ATA İskenderun Kaymakamı Recep SOYTÜRK Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL bağışçımız Recep ATAKAÇ Ak parti İl Başkanı İbrahim GÜLER şehidimizin değerli babası ilyas KİLDİŞ ve annesi Türk Kızılayı İskenderun şube başkanı Ümit GÜNAY ilçe şube başkanları katılımıyla açılışı gerçeklestirilen Şehit J. KD. CV. Metin KILDİŞ anaokulunun açılışından sonra

İstanbul şube soğanlık temsilcisi Murat çalış ve İstanbul şube müdürü Musa Karabulut Kızılay Gönüllülerden oluşan ekibi ile Kahramanmaraş’a geçen ekip burada Şehit Öğretmenler İlkokulu’nda htiyaç sahibi 680 öğrencimize İstanbul şube tarafından gönderilen Tekstil malzemeleri sevgili öğrencilerimize dağıtti ,törene şube temsilcisi Murat çalış şube müdürü musa karabulut okul müdürü ile çok değerli öğretmenlerimiz ile velilerimiz Kızılay gönüllerimiz katıldı. Törende duygularını aldığımız Murat çalış Bugün burada Kahramanmaraş Şehit Öğretmenler okulunda 680 öğrencimizi sevindirmenin gururunu yaşıyoruz dedi İstanbul şube başkanı sayın İlhami Yıldırım ın insiyatifi ile gerçekleşen bu organizasyonda bulunmaktan son derece mutluyum çocuklar geleceğimiz Elbette ihtiyaçları bizim için son derece önemli Türk Kızılayı Bu anlamda geleceğimizin teminatı olan çocuklara için tüm imkânlarını seferber etmekte bu konuda ciddi yatırımlar yapmakta Kahraman Maraş’tan sonra da inşallah 40 ilimizde bu yardımları yapmaya devam edeceğiz dedi. Iyilik yarışında desteklerini esirgemeyen Genel Başkanım SN. Kerem KINIK bey e Genel merkez yönetim kurulu üyelerine İstanbul şube başkanı sayın İlhami Yıldırım’ a sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi..

İstanbul34gazetesi

Galeri
📆 15 Şubat 2018 Perşembe 21:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR