MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik’ten Patnos’a Kardeşlik Sofrası
Pendik’ten Patnos’a Kardeşlik Sofrası

Pendik Belediyesi kardeş belediye Patnos’da iftar sofrası kurdu. Binlerce Patnoslunun katıldığı iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Türkiye’nin iki ucundayız; ama gönüllerimiz bir. Birlikte güzel işler yapacağız.” dedi. 

 

Genci yaşlısı binlerce Patnoslunun katıldığı iftar programı tam bir birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçti. Yöre halkı, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve beraberinde gelen meclis üyeleri ile gençlik ve kadın kolları üyelerini oldukça misafirperver şekilde karşıladı. İftar öncesi esnafı ziyaret eden Başkan Dr. Kenan Şahin iftar sofrasında ise Patnoslularla sohbet etti.  Burada bir konuşma yapan Başkan Şahin: “Türkiye’nin iki ucundayız; ama gönüllerimiz bir. Birlikte güzel işler yapacağız.” dedi. Patnos’un giderek gelişen bir kent olduğunu ifade eden Başkan Şahin: “Bir buçuk yıl önce geldiğimden farklı bir Patnos vardı. Millet bu hizmetlere sahip çıktıkça Patnos da çok daha fazla yatırım görecektir.” şeklinde konuştu.

Birlik beraberlik mesajları verdiler

İftar programında konuşan Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Pendik Belediyesine teşekkür ederek “Allah, kardeşliğimizi daim eylesin.” temennisinde bulundu. AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe de bir konuşma yaparak “Osmanlı’yı 100 yıl önce böldüler; ama ruh bütünlüğümüzü bölemediler. Yine aynı şeyin peşindeler; ancak kimse endişelenmesin. Hükümetimiz görevde olduğu sürece buna izin verilmeyecektir.” dedi. Konuşmasında Patnos’taki yatırımları da değerlendiren Milletvekili Gökçe: “Patnos, AK Partiyle baştan başa yeniden imar edildi. Tüm kamu binaları sil baştan yeniden yapıldı.  Devamının geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Öte yandan iftar sonrasında çocuklar için animasyon gösterileri düzenlendi. Pendik’ten gelen animasyon ekibinin özellikle sihirbazlık konusunda yetenekleri çocukları hem şaşırttı hem de eğlendirdi.

 

📆 28 Haziran 2016 Salı 12:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR