MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ekonomi, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » MASALIN BAHÇESİNDE BÖREK KEYFİ
MASALIN BAHÇESİNDE BÖREK KEYFİ

Meşhur börekçi Tanerböklerin  Kartal Şubesi Kartal Kızılay Bulvarında  Açıldı.

Doğan Kuyumculuk ve Doğan Yapı olarak iş Dünyasında kendini gösteren işletme sahibi Gökmen Demir ve CHP İstanbul il Disiplin kurulu üyesi Erdoğan Demir gıda sektörüne de geçerek adeta ekonomik krize meydan okudu.

  Taner Börek  Masalın bahçesi ismiyle tanıyacağımız Mekan  Kartal’da bulunan Kızılay bulvarında Kartallılara hizmet vermeye başladı.

Görkemli bir açılış töreni ile hizmete sunulan  Taner Börek Salonu’nun açılışını  CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun yanısıra ,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınoköz,CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi,(CHP) istanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman beraber yaptı.

Sabah 06.00 ile 22.00 saatleri arasında lezzetli börekleri ve güler yüzlü hizmetini  Kartallılar ile  buluşturan Taner börekte  ev ve işyerlerine de servis yapılıyor.
Bugün açılışı yapılan  Taner Börekçisinin Açılışına;(CHP)İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınoköz,(CHP) Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi,(CHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas,Baki Aydöner,(CHP) İstanbul İl Disiplin kurulu başkanı Doğuşcan Aydın,(CHP) iL disiplin kurulu üyesi Erdoğan Demir ,CHP istanbul İl Kadın kolları başkanı Yeşim Ağırman,CHP Kartal İlçe kadın kolları başkanı Nejla Erdem ve yönetim kurulu üyeleri,CHP Kartal ilçe bakan yardımcıları,CHP Geçmiş dönem parti meclis üyesi Doç.Dr. Hüsnü Süslü,  Kartal Belediye başkan yardımcılarından Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın,Hüseyin Tozkoparan,Cengiz Türkmen, Kartal Belediye birim müdürleri, Geçmiş dönem Kartal belediye Başkanı Aday Adaylarından iş adamı  Ali Turabi Artuç,Yüksek Mimar Metin Ağırman, Erzincan Yaylabeli Lorut dernek başkanı Cemal Çoban, iş Adamı Aydın Kaya,Kalmeder Derneği Başkanı Ali Aluç,CHP  Belediyesi meclis üyesi aday adayı Kemal Uyan Ve Kartallı vatandaşlar katıldı.
GIDA SEKTÖRÜNDE YENİYİZ AMA İDDİALIYIZ.
İşletme sahibi  Gökmen Demir  “Gıda sektöründe  yeniyiz ama iddialıyız , Kartalın  böyle bir şubeye ihtiyacı olduğunu fark ettik. Taner böreği Kartal’a kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Taner böreğin  en büyük özelliği böreğimizin hafif olmasıdır. Börekle ilgili insanların akıllarına kazınan ağır yağ kokusunu ve mide yanmasını Taner Börek ile beraber tamamen kaldırdık. Açılışa katılan tüm herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
İstanbul34gazetesi olarak hayırlı olsun dileriz.
Haber Foto;Nuray Yılmaz
Galeri
📆 06 Ekim 2018 Cumartesi 21:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR