MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTALSPOR’DA BÜYÜK DEĞİŞİM
KARTALSPOR’DA BÜYÜK DEĞİŞİM

Kartalspor ‘a adeta eniden can veren ve Kartalspor’ a büyük değişim yaşatan Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdemir ve ekibi bir ilki daha gerçekleştirdiler ve Kartalspor tesislerini adeta yeniden inşa etmeye başladılar.

 

HURDAYA ÇIKARDILAR

Yılların tahribatına uğrayan, kırılan, dökülen ve son kullanım tarihleri çoktan geçmiş futbolcu odalarındaki yatak setleri, koltuklar,televizyonlar,mini Buz dolapları ve yerlerdeki yollukları baştan aşağı değiştirildi. Modern yatak setleri ve diğer araç gereçler ısmarlandı. Bu arada yıllardır el sürelmeyen ve kaderine terk edilen Kartalspor Kulüp Binası baştan aşağı BADANASI YAPILMAYA BAŞLANDI. Ayrıca futbolcuların boş zamanlarını geçirmeleri için ayrılan SALON ekip manları tamamen yenilenecek ve odalardaki kullanım tarihleri çoktan geçmiş eşyalarla hurdaya çıkarıldı.

HUMMALI BİR ÇALIŞMA BAŞLATILDI

“Aslan yattığı yerden belli olur” mantığı ile kulüp binasında hummalı bir çalışma başlatan Kartalspor Yönetim kurulu Başkanı Taner Özdemir,” Kulüp binamız maalesef yılların ihmaline uğratılmış, atıl konuma getirilmiş , Futbolcu odaları da perişan duruma gelmiş.Yataklar,yorganlar,battaniyeler,nevresimler ve oda malzemeleri çoktan son kullanım tarihlerini geçirmiş. Kulüp binamızı baştan aşağı yenileme çalışmalarını başlattık. Kartalspor Merkez binasını DÖRT yıldızlı Hotel gibi yapacağız ve takımımızın MAÇ kamplarını kendi tesislerimizde yaptıracağız. Bu arada yemekhane salonumuzuda tamamen yenileceğiz. Kartalspor’da bizim yönetim anlayışımız budur” ifadesini kullandı.

Özdemir, Kartalspor’a her konuda destek olan,katkı sunan Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Alıtok Öz’e TEŞEKKÜR ETTİ.

Haber-Foto:Fethi SATICI
dd0e98bb-cf3d-4c97-985e-f158912c1983

Galeri
📆 26 Haziran 2016 Pazar 16:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR