MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTALSPOR ALTYAPISINDA BÜYÜK DEĞİŞİM
KARTALSPOR ALTYAPISINDA BÜYÜK DEĞİŞİM
Uzun yıllar aralıksız hizmet veren Kartalspor Altyapı tesisleri, büyük değişim yaşadı.

Türk futboluna ve Milli takıma sayısız yıldızlar kazandıran Kartalspor Altyapısı, teknik ve tesis anlamında büyük bir değişime uğradı.  Kulüp Başkanı Taner Özdemir ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Yüksel Yılmaz göreve geldikleri ilk günden itibaren Kartalspor’un geleceği adına Altyapıya büyük önem verirken, değişime teknik ekiple başladı.

İlk etapta Teknik kadroda değişikliğe gidilirken, Altyapı Teknik Sorumluluğuna Erol Usta getirildi. Muzaffer Türkoğlu, Rafet Önür ve Mustafa Demir teknik ekibe dahil edilen isimler olurken, Erol Yeşilbaş ve Evren Turan görevlerine devam eden antrenörler oldu.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün desteğini de alan yöneticiler daha sonra, son zamanlarda iyice kullanılamaz hale gelen Altyapı sahasının tellerini yeniledi, tel örgüleri tutan direkler boyandı.  Tesis binasında da tadilata gidilirken, soyunma odaları,
b125e0ce-be1d-4352-b8c0-271e636f0850 duşlar çamaşırhane ve koridorlar baştan sona yenilendi. Dış cephe ve iç mekan boyanırken tesisin güvenliği için ihata duvarı yükseltilerek giriş kapısı yapıldı.

Her detayı titizlikle düşünülerek yenilenen Kartalspor Altyapı tesislerinde en önemli yeri tutan fakat, yüksek maliyetinden dolayı bugüne kadar değiştirilemeyen saha zemini de en kaliteli malzemeyle yenilenerek genç sporcuların kullanımına sunuldu.

Kulüp Başkanı Taner Özdemir, Altyapıdan Sorumlu yönetici Ali Yüksel Yılmaz ve Genel Sekreter Sirvet Küçükakyüz’ün  katkıları ve özverili çalışmalarının yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ’ün desteği ile kısa sürede baştan sona yenilenen Kartalspor Altyapı tesislerine 750.000 TL harcandı.

Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Yüksel Yılmaz, genç sporcuların daha iyi şartlarda çalışabilmesi ve gelecekte Kartalspor’u en iyi şekilde temsil edebilmeleri için başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ olmak üzere, Kulüp Başkanı Taner Özdemir, Genel Sekreter Sirvet Küçükakyüz ve Yönetim Kurulunun ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiğini belirtti.

Tam anlamıyla baştan sona yenilenen Kartalspor Altyapı Tesisleri Haziran ayı içerisinde gerçekleştireceği seçmelerle yeni yıldızlarını arayacak.

7 Ek
Galeri
📆 24 Mayıs 2016 Salı 09:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR