MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”KARTAL GÖNÜLLÜLERİ’NDEN ANLAMLI YARDIM”
”KARTAL GÖNÜLLÜLERİ’NDEN ANLAMLI YARDIM”

Kartal Gönüllüleri yaklaşık bir aydır adeta DEPREM Merkezi konumuna gelen Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Depremden etkilenen vatandaşlara önemli miktarda kışlık giyecek yardımı yaptı.Kullanılmamış birinci el Elbise,Pantolon,Gömlek,Kazak,Eşofman,İçlik, Yün çorap,yün bere,pijama,Bot,ayakkabı,çorap,eldiven iç çamaşırı SOBA ve çeşitli giyim eşyalarından oluşan giyecekler itina ile büyük karton kutulara yerleştirildi.
KATKI DA BULUNDULAR
Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimen Koyun,Ayvacık Depremzedeler için temin edilen giysi yardımlarına katkıda bulunan Türkiye Anneler Derneği Kartal Şubesi mensuplarına ve kendilerine iki katlı daireyi toplanma ve çalışma yapmaları için TAHSİS eden Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz’e Teşekkür etti.


SADE BİR TÖREN DÜZENLENDİ


Karton kolilere itina ile yerleştirilen hiç kullanılmamış giysilerin Ayvacık’a gönderilme törenine Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimen Koyun,Başkan yardımcısı Şenay Doğruyol TC Şenay Doğruyol Yavuzbilge,,Kartal Gönüllüleri bayanlar,Kartal Belediyesi Başkan vekili,Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan,Başkan yardımcısı Mustafa Fehmi Okay,Türkiye Güreş Federasyonu “ONUR KURULU” üyesi Fethi Satıcı katıldı.

 


KARTAL HALKI İÇİN VARIZ

 


Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimen Koyun, Ayvacık Depremzedelerine yapılan yardım töreninde yapmış olduğu konuşmada:” Kartal Gönüllüleri olarak KARTAL HALKI İÇİN VARIZ yaklaşık 50 bayan arkadaşımızdan oluşan KARTAL GÖNÜLLÜLERİ olarak Halk Eğitim Merkezi ile birlikte hizmet üretmek için çalışma protokolü imzaladık. Bu arada halkımızı Kartal Belediyesine ve Kartal Kaymakamlığına yönlendirme çalışmalarımızı kısa bir süre sonra başlatacağız.Kartal Gönüllülerine destek olan,katkı sunan herkese özellikle Teşekkür ediyorum”diye konuştu.

 


Çimen,bu tür yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi. Kartal Belediyesi Başkan vekili ve başkan yardımcısı Gülcemal Fidan somut ve yararlı yardımlar gerçekleştirdikleri için Başkan Hülya Çimen Koyun ve Kartal Günüllüleri bayanlara teşekkür etti ve en kısa sürede ihtiyaçları olan Bilgisayarı temin edeceği sözü verdiler.

HABER FOTO:FETHİ SATICI

Galeri
📆 24 Şubat 2017 Cuma 09:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR