MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel Gençlerle Buluştu
Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel Gençlerle Buluştu

“Gençlerin enerjisine, yeteneğine ve gücüne ihtiyacımız var”
CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezinde gençlerle buluştu.
Buluşmaya Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’in yanı sıra CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz’da katıldı. Yüksel burada yaptığı konuşmada,“Gönül almaya, gönül yapmaya, sevgimizle dostluk ve kardeşlik duygusunu bütün Kartal halkına yayacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın.

Hepinizin enerjisine, yeteneğine ve gücüne ihtiyacımız var.Zaten Kartal Belediyesi bizim, zaten iktidarız, 1 Nisan’da da bu iktidarımız devam edecek.” dedi.


“Enerjiniz, heyecanınız bana güç kattı”
Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’in konuşmasının tamamı şu şekilde;Bugün biz bize oluruz diye düşünüyordum. Buraları, salonu ağzına kadar doldurduğunuz içinöncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Enerjiniz, heyecanınız bana güç kattı. Hepiniz hoş geldiniz. Evet arkadaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarına üye olduktan sonra adım adım ilerleyen siyasi kariyerim, gençlik kolları yöneticiliği, gençlik kolları başkan yardımcılığı, belediye meclis üyeliği, yine partili arkadaşlarımın, dostlarımın ve Kartal halkının katkılarıyla belediye meclis üyesi olduktan sonra yine adım adım ilerleyen encümen üyeliği, encümen başkanlığı, belediye başkan yardımcılığı gibi siyasi sıfatlar, adım adım ilerledi. Bugün de karşınıza Kartal Belediye Başkan Adayı olarak çıktım.


“Sizler de bir gün belediye başkan adayı olabilirsiniz”


Bir hikaye var, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde adım adım bu hikayede, adımları hızla bir şekilde tırmanan, buna fırsat tanınan bir demokrasi anlayışı var. Sizler de eğer gayret gösterip, azim gösterip,kararlılık gösterip, çalışkanlık gösterip ve gönül almaya çalışan, insan ayırt etmeyen, işe sevgisini katan, herkesi kucaklayan bir anlayışla siyaset yapmaya devam ederseniz, sorunları çözen anlayışı kendinize şiar edinirseniz, sizler de bir gün belediye başkan adayı olabilirsiniz.


“Kartal’ı Kartal’ın evladına sahip çıkmaya hep birlikte davet edeceğiz”


Yapacağımız çok iş var. 32 yaşında çok genç bir arkadaşınız, abiniz, kardeşiniz olarak söylüyorum ki,Kartal’ı ve Kartal’da yapılması gerekenleri, devam etmemiz gereken projelerden tutun yeni yapacağımız projelere kadar bunları en iyi bilen ya da en iyi bilenlerden biri olduğumu aklınızdan çıkarmayın. Hangi mahallede ne yapacağız, hangi mahallenin ne sorunu var, hangi konular üzerine projeler gerçekleştireceğiz, bunlara çok vakıf bir arkadaşınız var. Kartal’ı Kartal’ın evladına sahip çıkmaya hep birlikte davet edeceğiz.


“Sizlerin gücü ve enerjisiyle Kartal’da iktidarımızı devam ettireceğiz”


2009 yılından sonra, Kartal’da sosyal demokrat belediyeciliği kazandığımız günden itibaren, Kartal’a katkısı olan, 10 yıllık belediye başkanlığımızı yapan, Altınok Öz başkanımızı da yanımıza alarak, diğer aday adayı arkadaşlarımızı da yanımıza alarak, Kartal’da hep birlikte, sizlerin gücü ve enerjisiyle, bu çalışmaları sergileyeceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın. Evet, bu genç jenerasyon, özellikle dijital dünyayı, sosyal medyayı, teknolojiyi, yani yeni nesil belediyecilik anlayışı ve yeni nesil medyayı en iyi kullanan ekiptir.


Gökhan Yüksel gençlerden istekte bulundu


Sizlerden isteğim, mutlaka ve mutlaka hepiniz sosyal medyalarınızı en aktif hale getirin. Gençlik kolları başkanımız burada, Beytullah başkanım bu konuyla ilgili eminim ki sisinle tek tek görüşecektir ve bu konularla ilgili atılması gereken adımları atacaktır. Eğer bu birlikteliği büyütürsek, sokakta, sahada, alanda, sizin enerjinizle birlikte kendimizi çok daha rahat Kartal halkına ifade edersek, tanıdıkça beni ve sizleri seveceğinden kimsenin şüphesi olmasın.


“Hepinizin enerjisine, yeteneğine ve gücüne ihtiyacımız var”
Bu noktada, alandaki çalışmalarımızdan tutun, ev ziyaretlerinden tutun ya da sosyal medyadaki çalışmalardan tutun, hepinizin katkısına ayrı ayrı ihtiyacımız var. Bu noktadan sonra gençlik kolu başkanımızla beraber bu çalışmaları yürüteceğinizden hiç şüphem yok. İçinizde çok büyük cevherler olduğunu biliyorum, çok yetenekli arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. Hepinizin enerjisine, yeteneğine ve gücüne ihtiyacımız var. Sadece ve sadece organize olacağız. Bu organizasyonu da sevgili ilçe başkanım, gençlik kolları başkanım, kadın kolları başkanım, yani siyaset organize edecek.
Bizler kendimizi Kartal halkına ifade etmeye devam edeceğiz. Görevim gereği zaten Kartal
sokaklarında, esnafıyla, vatandaşıyla sürekli iç içe olan bir kardeşinizim. Şimdi başlayacağımız ve birkaç gündür devam ettirdiğimiz seçim kampanyamızda, seçim çalışmalarımızda herkesi ikna edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gönül almaya, gönül yapmaya, sevgimizle, dostluğu ve kardeşlik duygusunu bütün Kartal halkına yayacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Zaten Kartal Belediyesi bizim, zaten iktidarız, 1 Nisan’da da bu iktidarımız devam edecek. Buna inancım tamdır, bu inançla yola çıktım, sizler de buna inanın. Buradaki iktidarımızı, oy farkını yükselterek, hepinizin mücadelesiyle tamamlayıp, Mart’ın sonu Bahar deyip güzel bir baharla buluşmak dileğiyle hepinize çok teşekkür ediyorum.


Toplantıya CHP Kartal gençlik kollarının yanı sıra Kartalspor taraftarı gençler de katıldı.

Galeri
📆 03 Şubat 2019 Pazar 21:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR