MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN’DEN KARTAL CEMEVİ İLE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NE ZİYARET
İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN’DEN KARTAL CEMEVİ İLE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NE ZİYARET

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kartal Esentepe Mahallesi’nde aynı bina içerisinde yer alan Cemevi ile Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Vasip Şahin’e; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Gökhan Yüksel, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de eşlik etti.

 

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in ilk durağı, Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu. Burada İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında bilgi veren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, “Koruyucu ve önleyici sağlık hizmeti politikalarımız doğrultusunda, Kartallı vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesi için Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde hayata geçirdiğimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, alanında uzman diş hekimleri ve çalışan kadrosuyla 4-14 yaş aralığındaki çocuklara ve Türkiye’deki bütün engelli yurttaşlarımıza ücretsiz hizmet veriyor. Engelli vatandaşlarımızı, engelli hizmet araçlarımız ile evlerinden alıyor, sağlık merkezimize getirip tedavilerini uygulayarak tekrar evlerine bırakıyoruz.” dedi. Gülcemal Fidan konuşmanın ardından, beraberindekilerle birlikte Vasip Şahin’e eşlik ederek Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni gezdirdi. Gezi sırasında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne tedavi olmak için gelen çocuklarla karşılaşan Vasip Şahin, bir süre sohbet ederek annesinden ve doktorlardan da minik hastanın durumu ile alakalı bilgi aldı. Vasip Şahin’in sonraki durağı ise Kartal Cemevi oldu. Burada da Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ile bir süre sohbet eden Vasip Şahin’e Selamı Sarıtaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Görüşmelerin sonunda İstanbul Valisi Vasip Şahin tüm ekiple birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, iç mekan

📆 26 Şubat 2018 Pazartesi 14:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR