MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » İL BAŞKANI-CANAN KAFTANCIOĞLU-YEREL BASINLA BULUŞTU
İL BAŞKANI-CANAN KAFTANCIOĞLU-YEREL BASINLA BULUŞTU

KAFTANCIOĞLU:”ADAY OLMANIN YOLU ADAY ADAYI OLMAKTAN GEÇER”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan KAFTANCIOĞLU 39  ilçenin yerel gazetecileri ile bir araya geldi.Şişli Balkon Shisha Lounge  Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya CHP İl Başkanı Canan  KAFTANCIOĞLU, CHP Milletvekili Sezgin TANRIKULU,İl Başkan Yardımcısı Baki AYDÖNER,   İl Yönetimi, Şişli Belediye Başkanı Hayri İNÖNÜ,Kartansaş A.Ş. Genel Müdürü Düzgün ÇAPAR  ve Kartal Yerel Basınından sadece dokuz kişi katıldı.

MASAYA YATIRDIK

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan KAFTANCIOĞLU, yerel basının çok zor koşullarda adeta yaşam mücadelesi verdiklerine dikkat çekti. Yerel Basının sürekli artış gösteren gazete kâğıdı fiyatlarının tavan yaptığını, mutlaka ve mutlaka gazete kâğıdında fiyat indirimine gidilmesi gerektiğini belirterek, “ Yerel basının Kronikleşmiş sorunlarını yakinen biliyoruz ve takip ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. İlk defa yerel basınımızla birlikte olduk, sorunlarını masaya yatırarak mercek altına aldık. Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında yerel basın tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtarılacaktır.” Yorumunu yaptı.Toplantıya katıldıkları için yerel gazetecilere Teşekkür eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan KAFTANCIOĞLU, partisinin aday adaylarına şöyle mesaj verdi.

ÖNCE ADAY ADAYI OLACAKSIN

31 Mart 2019 Tarihinde  yapılacak olan yerel seçimlerinde, İstanbul ilçelerinde partisinden aday adayı olanlara göndermede bulundu. Bazı isimlerin “ADAY”  mış gibi  algı oluşturulmak  istenmesi konusunda duyumlar aldıklarını hatırlattı ve: “ Aday olmanın yolu aday adayı olmaktan geçer önce aday adayı olunacak” ifadesini kullandı.

SORUNLARI DİNLEDİ

Konuşmasının sonunda  oluşturulan Divan kurulunda gazetecilerin sözlü sorunlarını dinleyen KAFTANCIOĞLU,  yönetilen sorun ve soruları da yanıtladı..

Galeri
📆 09 Kasım 2018 Cuma 22:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR