MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Hüsnü Süslü’den öğrenim gördüğü okullara ziyaret
Hüsnü Süslü’den öğrenim gördüğü okullara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Hüsnü Süslü, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutladı.

CHP’nin Kartal’da öne çıkan aday adayı Doç. Dr. Hüsnü Süslü, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki bazı okullara ziyarette bulundu. Süslü, öğrenim gördüğü Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu ve Kartal Kızılay Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Öğretmenlere beraberinde getirdiği çiçekleri takdim eden Süslü, okul kapısından içeri girdiği andan itibaren duyduğu heyecanı dile getirerek, “Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum okuluma belediye başkan aday adayı olarak gelmek benim için gurur verici. Bugün burada bana bu gururu yaşatanlar siz değerli öğretmenlerimizdir. Bu anlamda öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” şeklinde konuştu.


Etüt Merkezi ve Öğrenci Yurdu

Her iki okulda da ilgiyle karşılanan Süslü, göreve gelir gelmez yapacaklarını anlattı. Öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan Süslü, Kartal’ın ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek ilk aşamada Kartal’a bir öğrenci yurdu ve etüt merkezi kazandıracaklarının sözünü verdi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden öğretmenler Süslü’ye belediye başkanlık yarışında başarılar diledi.

Galeri
📆 23 Kasım 2018 Cuma 11:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR