MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » HÜSNÜ SÜSLÜ’DEN MUHTARLARA ZİYARET
HÜSNÜ SÜSLÜ’DEN MUHTARLARA ZİYARET

CHP’den Kartal Belediye Başkan aday adayı olması beklenen Doç. Dr. Hüsnü Süslü, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran Doç. Dr. Hüsnü Süslü, henüz adaylığını açıklamamasına rağmen çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kartal halkıyla sık sık bir araya gelen Süslü, sivil toplum örgütleri ve yöre derneklerinden de ayrılmıyor.

Yerel basın temsilcileri ve CHP Kartal’da görev yapmış yöneticilerde gerçekleştirdiği toplantılar sonrası mahalle muhtarlarını ziyaret eden Süslü, gerçekleşen bu buluşmalarda mahallenin sorunlarını ve beklentilerini muhtarlardan dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

Tek başına karar alma anlayışında olmadıklarının altını çizen Süslü, mahalle muhtarlarına ‘sorunların çözümü ve halklar ilişkilerde’ önemli gördüğü mahalle komitelerini anlattı. Mahalle Komitelerinde muhtarlarla ve tüm sivil toplum örgütleriyle birlikte ortak çalışmalar yapılarak ilçe için alınması gereken kararları birlikte alacaklarını ifade eden Süslü, muhtarların mahalledeki vatandaşın sorunlarını daha yakından gördüğünü ve takip ettiğini, dolayısıyla mahalle komitelerinin bu anlamda çok faydalar sağlayacağını kaydetti.

Muhtarların partiler üstü olduğunu belirten Süslü, “Her mahallenin sorunu farklıdır. Biz bunu biliyoruz ve her mahallenin sorununu mahalleli ile birlikte ele alacağız. Yönetimimizde kapımız hiçbir zaman kapalı olmayacak. Muhtarlar randevu almadan belediye başkanına ulaşabilecektir.”

Süslü’nün genç ve dinamik yapısı ile her kesimi kucakladığına inandıklarını belirten muhtarlar, Kartal’da geçmişten bugüne yaşayan biri olarak sorunları yakından bildiğini ve en yakın zamanda çözeceğine inandıklarını ifade ettiler.

Kartal’ın genel sorunlarıyla ilgili olarak fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede mahalle muhtarları kendilerini ziyaret eden Doç.Dr. Hüsnü Süslü’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Galeri
📆 15 Eylül 2018 Cumartesi 18:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR