MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » HÜSNÜ SÜSLÜ; KARTAL HALKINA SÖZÜMÜZ VAR
HÜSNÜ SÜSLÜ; KARTAL HALKINA SÖZÜMÜZ VAR

HÜSNÜ SÜSLÜ YEREL MEDYA TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem Parti Meclisi üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, basılı ve internet medyası temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

CHP eski Parti Meclisi üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü Kartal’da bir restaurantta düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle buluştu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalar bulunarak, yerel gündemi değerlendiren Süslü’ye toplantıda Kartal Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Ekber Şahin, Abdullah Açık ve Melek Sustam Güler eşlik etti. Kartal’da yayın yapan basılı ve internet medyası temsilcilerinin davet edildiği ve samimi bir ortam da gerçekleşen toplantıda Süslü, yerel gündemi değerlendirerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.


KARTAL HALKINA SÖZÜMÜZ VAR…

Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Kartal Belediye Başkanı aday adayı olduğunu hatırlatan Süslü, ‘’2014 yılında ‘Daha güçlü bir gelecek için’ Kartal halkına söz verdik. Sözümüzün arkasında duruyoruz. Küsmeden, darılmadan 2014 yılından bu yana partimin başarısı için bir fiil Kartal halkını dinlemeye sorunları yerinde görmeye ve bu doğrultuda çözüm önerilerimizi anlatıyoruz’’ dedi.

Partinin açıklayacağı seçim takvimi doğrultusunda aday adaylık açıklamasında bulunacağını belirten Süslü, Kartal Belediye Başkan adaylığına ve seçimi kazanmalarına ilişkin bir şüphesinin olmadığı vurguladı.

MHP’DEN OY ALINIYOR SÖYLEMİ GERÇEK DEĞİL

Bir gazetecinin sorusu üzerine; Kartal’da bugüne kadar partiler arası yaşanan oy geçişlerine ilişkinde açıklamalarda bulunan Süslü, partisinin yerelde daha çok ‘merkez sağ ve HDP’ seçmeninden oy aldığını ifade etti. Süslü, kamuoyunda yaygın olarak bilinen ‘CHP, Kartal yerelde MHP’den oy alıyor’ söyleminin gerçekle uyuşmadığını, seçim sonuçlarının incelendiğinde net olarak görülebileceğini ifade etti.


SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Kartal’ın hemen hemen her mahallesinde, sivil toplum örgütünde Kartal halkıyla bir araya geldiklerini ve bu doğrultuda projeler geliştirdiğini söyleyen Süslü, ‘’E- belediyecilik anlayışımızı anlattık. Her mahalleye modern sağlık merkezlerimizi anlattık. Türkiye’de bir ilk olacak ileri derece de zihinsel ve fiziksel engelliler aktivite merkezimizi anlattık. Kartal’da büyük eksiklik olan kız ve erkek öğrenci yurt projemizden söz ettik. Aş evimizi anlattık. Etüt Merkezlerimizi anlattık. Kartal halkına dokunan, sorunlarına çözüm olabilecek; farkındalık yaratacak projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.’’

Karşılık soru-cevap şeklinde devam eden toplantı sonrası Hüsnü Süslü, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Galeri
📆 07 Eylül 2018 Cuma 20:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR