MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Gökhan Yüksel Yunus Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu
Gökhan Yüksel Yunus Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Yunus Mahallesi’nde Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği ile Tokat Gölgeli Derneği üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen sokak buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun ilgi gösterilen buluşmada vatandaşlar CHP Kartal adayı Gökhan Yüksel ile fotoğraf çekildi. Ardından Gökhan Yüksel ile vatandaşlar, müzik eşliğinde Bilecik iline özgü kaşık oyunu oynadılar. 


“Hiç durmadan ve yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum”

Keyifli anların yaşandığı buluşmada bir konuşma yapan Yüksel, “Kıymetli dostlar, değerli Bilecikliler, değerli Tokatlılar, kısacası sevgili Kartallılar diyelim, çünkü Kartal’da hepimiz dostça ve kardeşçe yaşıyoruz. Sevgili dostlar ben de Kartal’ın bir evladı olarak, Kartal’da doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak bu hizmet yarışında bir adım öne çıktım.

Sevgili belediye başkanım Altınok Öz’den aldığım bayrağı en iyi noktaya getirene kadar hiç durmadan ve yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum.” dedi.
Gökhan Yüksel’in konuşması şu şekilde devam etti:


“Bu bölgede bazı eksiklerin olduğunu biliyorum. Bunu her gittiğim ziyarette dillendiriyorum ve diyorum ki, eksikleri tamamlamaya geliyorum. Yalı, Yunus ve Topselvi Mahallelerimizde kütüphanesi, kreşi, etüt merkezi ve kariyer merkezi olan bir hizmet binası açmak önceliğimiz olacaktır.


Genç kardeşlerimizin spor yapabileceği spor kompleksini bu bölgeye kazandırıp hizmetlerimizi daha iyi noktaya getireceğiz. Bölgemizde yer alan büyük caddelerdeki aydınlatma sorunlarının çözümü için gerekli çabayı göstereceğiz. Buradan enerji kurumuna da bir gönderme yapayım. Aydınlatma sistemleriniz sokaklarımızı ve caddelerimizi aydınlatmıyor. Baktık ki olmuyor, Kartal Belediyemiz olarak kent aydınlatmaları ile cadde ve sokaklarımızı aydınlatıp, ailelerimizin rahatlıkla sokaklara çıkabileceği ve parklarında dolaşabileceği bir Kartal’ı sizlerle buluşturacağız. 

Hem hizmetlerimizle, hem de sevgi, saygı ve güler yüzle sizlerin yüzünüzü güldürmek istiyorum. Mevcutta bulunan parklarımızı daha da güzelleştirecek ve çocuklarımız için ilgi çekici hale getirecek çalışmalarımız da olacak. Bölgemizde bir dönüşüm var, planlar meclisimizde onaylanacak. Önümüze spor alanları ve park alanları çıkacak. Bu alanları hizmet binaları ve çocuklarımız için parklarla donatıp sizi yeşille buluşturacağıma söz veriyorum dostlar.” 
Gökhan Yüksel’in bu ifadelerinin ardından etrafındaki çocuklar mikrofona uzanarak, “Biz de seni başkan yapacağız abi” diye seslendiler. Keyifli anların yaşandığı kısa bir aranın ardından Yüksel, “Bu tür alanların doğru eller tarafından değerlendirilmesi çok önemlidir. Bazı şeylere geç kalınırsa oralarda rezidanslar palazlanır. Biz bu alanları sevgili Kartallılarla buluşturmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde desteğinizi istiyorum.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.





Galeri
📆 05 Mart 2019 Salı 17:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR