MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » ”Gençlerden Aydınlık Günler İçin Güç Birliği”
”Gençlerden Aydınlık Günler İçin Güç Birliği”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlce Gençlik Kolları yaklaşık 350 gençle birlikte Boğaz turuna çıktı. Boğaz turu 2 Eylül 2018 saat 16:00’da Kartal Iskelede buluşan Kartallı gençlerle başladı.

Etkinliğe katılanlar arasında ;Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlçe Kadın Kolları başkanı Necla Erdem ve yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet halk partisi Kartal İlçe başkan yardımcısı Nebahat Yeleser,Cumhuriyet halk partisi İstanbul İl gençlik kolları Başkanı Burkay Düzce ve yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet halk partisi Gençlik kolları Genel başkan yardımcısı Utku Caner ,Cumhuriyet Halk partisi mahalle birim temsilcileri ve Kartallı gençler katıldı…

“Partili Büyüklerden Gençlere Tam Destek”

Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin titizlikle organize oldukları gözlerden kaçmazken hiçbir soruna ve izdihama yol açmadan gençleri teknede karşıladılar.
Kartallı gençlere destek sunan ve onları yalnız bırakmayan büyüklerde etkinlikte yerlerini aldılar..
Cumhuriyet halk partisi Kartal İlçe başkanı Muammer Çelebi Tekneye gelerek Gençlere iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler diledi Ve başka bir programı olduğu ićin ayrıldı.Boğaz turuna katılım sağlayanlar arasında; Kartal İlçe Kadın Kolları başkanı Necla Erdemve yönetim kurulu üyeleri üyeleri,Geçmiş dönem Cumhuriyet halk partisi Kadın Kolları başkanlığı görevinde bulunan Sevim Erdoğan ,Cumhuriyet halk partisi Kartal İlçe başkan yardımcısı Nebahat Yeleser,Cumhuriyet halk partisi Cumhuriyet mahalle birim temsilcisi Aytekin Çelebi ,Hürriyet mahallesi birim temsilcisi Nuri Karataş,Cevizli mahalle birim temsilcisi Naim Yılmaz ve Partili büyüklerde gençleri yalnız bırakmadılar.

Bizler Birleştirici Gücüz”
Gençlik buluşmasında söz alan Cumhuriyet halk partisi Kartal İlçe Gençlik kolları başkanı Tolga Gökçe Şu ifadeleri kullandı..

Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz Yaklaşık bir aydır bu organizasyon için çalışıyoruz gençlik buluşmamızın amacı önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan yerel seçimlerle ilgili genç kardeşlerimizi hem motive etmek hemde seçim çalışmalarımızda yanımızda olmalarını bizlerle birlikte bu mücadeleyi vermelerini istemekti. Biz gençler birleştirici gücüz bunu yansıtmakta bizlere düşer.


Şu an buradasınız ve ben diyorumki gelin bu mücadeleyi birlikte verelim vakit kaybetmeden sokaklarda olalım ,yerelde iktidar oluşumuzun kıymetini bilip devamı için çaba sarfedelim dedi ve bizlere destek sunan Değerli parti büyüğüm Gürsel Tekin ve Hüsnü Süslüyede teşekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı.
Etkinlik yemek ve müzik dinletisi ile çekilen halaylar ve Onuncu Yıl Marşı ile olaysız son buldu..

Haber Foto;Nuray Yılmaz

 

Galeri
📆 03 Eylül 2018 Pazartesi 21:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR