MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Erzincan Gümüştarla Derneğinden;Dayanışma Vurgusu
Erzincan Gümüştarla Derneğinden;Dayanışma Vurgusu

Erzincan Gümüştarla Köyü Kültür dayanışma ve yardımlaşma derneği,Kartal’da bulunan dernek binasında ‘Aşure’ lokma programı düzenledi.

Aşure programına iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.
Dernek başkanı Birkan Çölükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri misafirleri karşılarken,gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.
Dernek başkanı Çölükoğlu ;Birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure programımına gelen misafirlere teşekkür ederek,konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çölükoğlu “Bir olmalıyız, iri olmalıyız ve diri olmalıyız. Toplum olarak dayanışma duygularımızı geliştirmeliyiz. Ancak böyle yaparsak toplumsal barışı sağlayabilir, gelecek nesillere güzel bir ülke bırakabiliriz” diye konuştu.

Aşure programına ;Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlce başkanı Muammer Çelebi,CHP İstanbul il başakan yardımcısı Özgür Nas ,CHP İl Disiplin kurulu Üyesi Erdoğan Demir,iş adamı Şahin Yergün,Kartal ilçe Sekreteri Süleyman Ülger,Chp Kartal ilçe Başkan yardımcılarından Mert polat ,Umut ÖzgürÖğüt,Nebahat Yeleser,Veli Gürbüz, CHP İstanbul İl Kadın Kolları başkanı Yeşim Ağırman ,CHP Kartal Belediye başkan aday Aladayı Doç.Dr.Hüsnü Süslü,Yüksek mimar Metin Ağırman,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Ercan Güvenç,Demokrat parti İl Disiplin kurulu üyesi Müslüm Şahanoğlu, CHP Kartal kadın kolları yönetim kurulu üyeleri,Erzincan Refahiye Orçul yöresi köy Dernekleri başkanları ve platformu,Altınbaşak derneği başkan yardımcısı Şükrü Oğuzalp ve yönetim kurulu Üyeleri,Geçmiş dönem Kartal belediye başkan yardımcısı Gülseren Büyüktaş,Erzincan Fefahiye dernekler fedarasyonu kadın kolları başkanı Özlem Bulut,Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Kemal Uyan,Ak parti İbb ve Kartal belediye meclis üyesi Hüseyin Karakaya,Gümüştarla köyü dernek üyeleri katıldı.Program hoş sohbet eşliğinde birlik ve beraberlik mesajı verilerek hatıra fotoğrafları ile son buldu..
Allah Kabul Etsin

Haber Foto;Nuray Yılmaz.

📆 13 Ekim 2018 Cumartesi 20:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR