MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Sağlık, Sultanbeyli » DÜNYA GÖZ HASTANELERİ, ÇOCUKLARIN DÜNYALARINA DOKUNDU
DÜNYA GÖZ HASTANELERİ, ÇOCUKLARIN DÜNYALARINA DOKUNDU

Dünya Göz Hastaneleri Pendik ve Sultanbeyli Şubeleri Kartal’da ilki düzenlenen Engelli ve Kimsesiz Çocuklar Festivaline destek verdiler.

Engelli ve Kimsesiz Çocuklar Festivali Kartal Stadında gerçekleşti.

15 gün boyunca sürecek olan Festivalde Çocuklar Stada kurulmuş olan oyun stantlarında ve Dünya Göz Hastanelerinin Kurduğu standa gelen Palyonço ve Sihirbaz gösterileri eşliğinde eğlendi….


Spor Hocası ve iş adamı Aydın Kaya öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe ;Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal belediye Başkan yardımcılarından Adem Uçar, Ali Apaydın, CHP Kartal ilçe Başkan yardımcılarından Mert Polat, Süleyman Şimşek ,STK temsilcileri ,Dünya Göz Pendik&Sultanbeyli Bölge Direktörü Özlem Uysal,Spor Hocası Aydın Kaya ,Kartal Mahalle Muhtarları katıldı..


Dünya Göz Hastaneleri Pendik&Sultanbeyli şubeleri Bölge Direktörü Özlem Uysal ”Kurumumuz olarak dönem dönem bu tip sosyal projelere destek veriyoruz, Kartal’da düzenlenen ve ilki gerçekleşen bu anlamlı projede de çocuklarımızın yanında olup onların eksik dünyalarını bir nebze tamamlamak adına bir şeyler yapmaya çalıştık.


Bu projeyi gerçekleştiren ve gerçekleşmesinde destek veren Kartal’ın sevilen iş insanı Aydın Kaya’a, Kartal Belediyesine teşekkür ediyoruz.
Çocuklar bizlerin geleceğidir, geleceğimizi garanti altına almak istiyorsak eğitimli,çağdaş gençler yetiştirmeliyiz”…..

Bizlerde İstanbul 34 Gazetesi olarak bu anlamlı festivale destek veren’leri kutuluyor siz okuyucularımız adına onlara teşekkür ediyoruz. Festival 26.09.2019 tarihine kadar sürecek ,Çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Galeri
📆 17 Eylül 2019 Salı 12:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR