MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”DAHA YAŞANILABİLİR BİR KARTAL İÇİN ADAY OLDUM”
”DAHA YAŞANILABİLİR BİR KARTAL İÇİN ADAY OLDUM”

KARTAL BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

Seçimler yaklaşıyor, yaklaştıkça da aday adayları dahada netlik kazanmaya başlıyor.

CHP Kartal belediyesi Meclis Üyesi aday adaylarından Özlem Cendere Doğanla kısa bir söyleşi yaptık. Kendisi bize neden siyasete girmeye karar verdiğini, mesleğini, evini,ailesi kısaca Özlem Cendere Doğan’ı anlattı.

” Merhaba, ben Özlem cendere Doğan,1978 doğumluyum, 2000 yılında Trakya Üniveristesi Gıda Mühendisliğinden mezun oldum.Gıda mühendisliği isteyerek tercih ettiğim bir meslekti. Gıda ile ilgilenmeyi seviyordum, araştırmayı seviyordum ve bu yüzden böyle bir mesleği tercih ettim.18 yıldır bu mesleği yapıyorum, yemek firmaları ve Catring firnalarıyla çalışıyorum. Son beş yıldır bir catring firmasının üretim müdürlüğünü yapıyorum.

Siyasete girmeye şöyle karar verdim, baktığınızda siyaset dünyasına gençlerin azınlıkta olduğunu gördüm.Gençlerin katılımların azınlığını fark ettim ve bu konuda yapılacak şeyler olduğunu düşündüm ve bu anlamda faydalı olabileceğime karar verip Meclis üyesi aday adaylığı başvurumu yaptım.

Belediye içerisinde eksikler olduğunu ve bunlara katkım olabileceğini, yeni projeler , halkın sorunlarına daha fazla eğilebileciğimi gördüm.

Kendimi şanslı görüyorum, yeni şeyler katabileceğime inanıyorum, meclisde gençlerin önünü açabileceğimi düşünüyorum.

Ben gıda mühendisiyim, mesleğim icabı yaşlılara yönelik bir aş evi çalışmamız olabilir,bir mutfak üretimimiz olabilir,75 yaş üzeri insanlara evlerine paket servisi gönderebiliriz.

Bir de sağlıklı yaşam merkezi projem var, bu merkez kurulabilir, hayata geçirilebilir,diyetisyenlik hizmetleri verebiliriz.

Spor sağlık merkezleri açabiliriz, gençlerimiz,kadınlarımızı buralara yönlendirebiliriz.Az öncede dediğim gibi akşamları evlerinde bir tencere yemek pişiremeyecek vatandaşlarımıza kuracağımız aş evlerinden bu anlamda destek olabiliriz.

Aş evlerinde kalan yemeklerden sokak hayvanlarınıda faydalandırabiliriz, bir anlamda onlarada bir faydamız olur. Kendi mesleğim adına üretebileceğim projelerim bu yönde.

Kuracağımız sağlıklı yaşam merkezlerinde obezite anlamındada vatandaşlarımıza faydalarımız dokunabilir. Bakıldığında obezitede çağımızın hastalıklarından bir tanesi.Durumları iyi olan insanlar özel sağlık merkezlerinde dertlerine çareler bulabiliyor ama bizler durumu iyi olmayan insanlarımızda faydalansın diye bu projelerimiz hayata geçireceğiz.

Bu merkezlerden çıkan atıklarıda atık dönüşüm merkezlerinde değerlendirebiliriz. Dediğim gibi bende kendi dalımda halkımıza faydalı olmak adına aday adayı oldum. Seçilirde o göreve gelirsem yaptığım zaman yapacaklarımı göreceksiniz. Saygılar sunar teşekkürler ederim… dedi.
Bizde kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Nuray Yılmaz

📆 12 Kasım 2018 Pazartesi 11:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR