MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » CİMNASTİK FEDERASYONU ESKİ BAŞKANI ATİLLA ÖRSEL’İN ADI KARTAL’DA SONSUZA KADAR YAŞAYACAK
CİMNASTİK FEDERASYONU ESKİ BAŞKANI ATİLLA ÖRSEL’İN ADI KARTAL’DA SONSUZA KADAR YAŞAYACAK

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cimnastik Federasyonu Eski Başkanı Atilla Örsel’in, Kartal Cimnastik Salonu’na isminin verildiği törene katıldı. Törene, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve Cimnastik Federasyonu Eski Başkanı Merhum Atilla Örsel’in eşi Selen Örsel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve çok sayıda birim müdürü katıldı.

 

“Merhum Atilla Örsel’in İsmi Kartal’da Yaşayacak”

 

Etkinlikte konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cimnastik Federasyonu Eski Başkanı Atilla Örsel’in adının Kartal’da sonsuza kadar yaşamasından dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek; “Bugün anlamlı bir tören için bir araya geldik. Cimnastik Federasyonu Eski Başkanı Atilla Örsel’in ismi, Kartal’ımızda sonsuza kadar yaşayacak. Atilla Örsel’in çok kıymetli eşleri Selen Örsel’in mutluluğunu da paylaşıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Mazide muktedirken, bütün kudretiyle çalışmış olanlara karşı, minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur’ sözlerini de sizlere hatırlatmak istiyorum.” dedi.

 

 

📆 11 Ekim 2018 Perşembe 22:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR