MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » “CHP KARTAL’DAN GENİŞ KATILIMLI ÖRGÜT TOPLANTISI”
“CHP KARTAL’DAN GENİŞ KATILIMLI ÖRGÜT TOPLANTISI”

Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlce Başkanlığı Kartalda bulunan Bülent Ecevit kültür merkezinde Yoğun partili katılımı ile örgüt toplantısı gerçekleştirdi..

500 kişilik Kültür merkezi Partili üyeleri ile doldu taştı.
Toplantıyı Cumhuriyet Halk partisi Kartal Ilçe Sekreteri Süleyman Ülger başlattı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıya CHP Kartal Belediye Başkan aday adayları ve CHP Kartal Belediye Meclis üyesi aday adaylarıda tam kadro katıldı.

Örgüt toplantısı divan başkanlığını CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi,CHP Kartal ilçe başkan yardımcılarından Nebahat Yeleser,Umut Özgür Öğüt, Mert Polat,Fatma yılmaz CHP Kartal İlçe Kadın Kolları başkanı Nejla Erdem yaptı.

ÇELEBİ SEÇİMLERİ HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

CHP Kartal İlçe Başkan’ı yaptığı konuşmasında Örgüt toplantısına geniş katılımdan memnun olduğunu söyledi ve yaklaşan seçimlere hep beraber el ele vererek hazırlanmaları gerektiğini İstanbul’da ve tüm Yurtta Belediye sayılarını arttırmalarının gerektiğini söyledi. Kartal başta olmak üzere İstanbul Büyük şehir Belediyesini almak için gereken neyse yapacaklarını söyledi.

“KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI SÖZ ALDI”

Toplantıda söz alan Kartal belediye başkan aday adayları,örgütle bir araya gelerek kendilerini tanıtıp kısaca projelerini anlattılar..
Doç.Dr Hüsnü Süslü, Yüksek Mimar Oğuz Aykan,CHP Eski İlçe Başkanlarından Yüksel Çiftçi, Harun Özdemir, Ercan Güvenç,Ali Turabi Artuç sırası ile konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Meclis Üyesi aday adaylarından katılanlardan bazı isimlerde söz alarak konuşmalarını yaptılar.
CHP Örgüt toplantısının geniş katılımlı olması partililer arasında memnuniyetle karşılandı.

 

Galeri
📆 20 Ekim 2018 Cumartesi 00:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR