MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Chp Kartal Kadın Kolları Seçim Çalışmalarını Başlattı
Chp Kartal Kadın Kolları Seçim Çalışmalarını Başlattı

”Cumhuriyet Halk Partili Kadınlardan Birlik Ve Beraberlik Mesajı”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Olarak Başlattıkları  Mahalle Çalışmalarına Cevizli Mahallesinden sonra 10 Nisan Salı günü Kartal Orhantepe Mahalle Toplantılarını Nosto Cafe’de Gerçekleştirdi..

Toplantıyı organize eden Orhan Tepe Mahalle birim temsilcisi  Nevhiz Küçükkahveci ve mahalle yönetimin yanısıra mahalle sakinleride toplantı büyük ilgi gösterdi..

Orhan Tepe Mahalle Toplantısına;

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ,ilçe Başkan Yardımcılarından Murat Koluman,Şengül Tarhan ,Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimen Koyun,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolu Başkanı Nejla Erdem ve Yönetim kurulu Üyeleri tam kadro katıldı.
Gelen kadın misafirlere Orhantape Mahalle Başkanı Nevhiz Küçükkahveci Ve mahalle yönetimi hazırlamış oldukları kurufasulye ve pilav ikram edildi..

Toplantıya Katılan (CHP)Kartal İlçe başkanı Muammer Çelebi konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi,

Çelebi ;Öncelikle çok değerli hanımefendiler hoşgeldiniz, burada görmüş olduğum görüntü beni fazlasıyla mutlu etti.

Siz bayanlar olarak bizim başımızın tacısınız ,Ülkemiz çok zor bir dönemden geçmekte ve bu zor günler öncelikle biz erkekler değil sizleri tehdit etmektedir ,bu nedenle çok iyi düşünmeniz ve ona göre davranmalıyız.Bu anlamda kadınlar olarak sizlere çok görev düşmektedir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlerin daima yanınızdayıs ifadelerine yer verdi..

(CHP)Partisi Kartal Kadın Kolu Başkanı Nejla Erdem toplantıya katılan kadınlara seslendi ve şunları söyledi;

Çok Kıymetli kadınlarımız hoşgeldiniz,Burada toplanmamızın nedeni kadın kolları olarak başlatmış olduğumuz mahalle çalışmalarımızla birlikte kadınlarımızın düşüncelerini dinlemek varsa bizlere önerileri sorunları yada soruları dinlemek önümüzdeki süreçte neler yapabilirizi tartışmak ve fikirbirliğine varmaktır..

Orhantepe mahallemiz bizim ikinci toplantı yaptığımız mahallemiz bu anlamda sizleri görmekten büyük mutluluk duyduk ben ve yönetimim adına sizlere sonsuz teşekkür ediyorum ,ayrıca teşekkür etmek istediğim arkadaşlarım var Bizlere bu  güzel mekanı sonuna kadar açan Nosto cafenin işletmecisi  Nihal Arslan’a, Orhantepe mahalle yönetiminde bulunan Perihan Sopp ‘a desteklerinden dolayı ,mahalle birim temsilcimiz değerli Nevhiz Küçükkahveci ve mahalle yönetimine sonsuz teşekkür ediyoruz dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları..

Haber Foto;Nuray Yılmaz

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ağaç ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal ve açık hava

Galeri
📆 10 Nisan 2018 Salı 17:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR