MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP KARTAL ADAY ADAYLARINI TANITTI
CHP KARTAL ADAY ADAYLARINI TANITTI

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 9 isim ile yaklaşık 100 meclis üyesi aday adayı partililere tanıtıldı.

HEYECANLIYDILAR

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’na Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal Belediye Başkanı Aday Adayları A.Turabi Artuç,Ercan Güvenç,Haruz Özdemir,Oğuz Aykan,Erol Altunoğlu ,Gökhan Yüksel,Hüsnü Süslü,Yüksel Çifçi ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Aday adaylarının heyecanlı oldukları gözlenirken , davetliler salona sığmadı ,oturacak yerler tamamen doldu ve ayakta da izleyiciler vardı.

 

Toplantıda öncelikle meclis üyeleri alfabetik sıraya göre tanıtıldı..

Daha sonra Belediye Başkan Aday adaylarının alfabetik sıraya göre isimleri ve özgeçmişleri okundu.


ÇELEBİ; “İstanbul’da iktidar olmamızın şartlarını ve koşullarını yaratmak zorundayız”

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi toplantının açılış konuşması yaparak yerel seçimlerde iktidar olmanın önemine değindi. Çelebi aday olacak isimlere yeni bir salon yapılması talebinde bulunarak, “Bugün burada bir coşku yaşıyoruz. Meclis üyesi ve belediye başkanı aday adaylarımızın bu coşkusunu, şölenini buraya gelerek bizimle paylaştığınız için yüreğinize ayağınıza sağlık diyorum. Bu şöleni kutsamak lazım, iktidarla buluşturmak lazım. Burada bulunan bu kadar ayakta bekleyen cefakar arkadaşlarımız, partililerimiz hepiniz burada bu coşkuyu yaşamak için geldiniz. Ben meclis üyesi ve belediye başkanı olacak olan arkadaşlarımızın mutlaka bize daha büyük bir salon kazandırma arzusuyla ve talebim le aday adaylarımdan talep ediyorum. Artık bize 480 kişilik salon değil 1000-1500 kişilik bir salon lazım. Gelecekte belki biz bunun üç dört katı olacağız. İktidar olduğumuzda inşallah bunları hep birlikte yaşamış olacağız” dedi.

Çelebi şöyle devam etti: “Belediye meclis üyesi aday adaylarımız 100 kişi, belediye başkanı aday adayı arkadaşlarımız 9’dur. Bu süreçte tekrar iktidar olduğumuz yerleri kazanmakla birlikte İstanbul’da iktidar olmamızın şartlarını ve koşullarını yaratmak zorundayız. Aday adayı olan arkadaşlarımızın bu süreçte daha aktif ve yoğun çalışma temposu içinde olacaklarını biliyorum ama bunu iktidarla buluşturmanın yolu da bu süreçte azimle, parti hiyerarşisiyle, terbiyesiyle birlikte hareket edeceklerine inandığım için bunu sokakta örgütümüzle birlikte buluştururken partimize zarar verecek veya eleştirecek yani kaybettirecek argümanlardan, yöntemlerden ve çalışmalardan sakınacaklarını düşünerek ve buna mümkün olduğu ölçüde üst perdeden önem gösterecekleri inancımla birkaç konuya daha değinerek sözlerimi sonlandıracağım”

 

CHP aday toplantısında sırayla Ali Turabi Artuç, mevcut Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ercan Güvenç, Erol Altunoğlu, Gökhan Yüksel, Harun Özdemir, Hüsnü Süslü, Oğuz Aykan ve Yüksel Çiftçi kürsüye gelerek projelerini anlattı.

A.Turabi Artuç ;Belediyenin kapıları ardına kadar açık olacak
Başkan Öz, Kartal hakkını helal et dedim!
Süslü, Sayın Öz artık sıra gençlerde değilmi?
Altunoğlu; Aday olamazsasam başka bir beklentim yok meclis üyesi veya başkan yardımcılığı peşinde değilim
Aykan; Gün gelecek dedik , günü geldi
Yüksel; Başkanım ekonomi bozuk dedi, ben ekonomistim bu benim işim
Çiftçi; 2009’da başardım yine başaracağım o ruhu 2019 ‘a taşıyacağım
Özdemir; Ben proje adamıyım

Toplantı Adayların konuşmalarının ardından son buldu….

Galeri
📆 04 Aralık 2018 Salı 22:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR