MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Hasan Can Sabah Namazı Buluşmalarında Şehit Mahmut Coşkunsu Camii Cemaatiyle Bir Araya Geldi
Başkan Hasan Can Sabah Namazı Buluşmalarında Şehit Mahmut Coşkunsu Camii Cemaatiyle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Çakmak Mahallesi’ndeki Şehit Mahmut Coşkunsu Camii’nde gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Çakmak Mahallesi’ndeki Şehit Mahmut Coşkunsu Camii’nde gerçekleşti.

Bu haftaki Sabah Namazı Buluşması’na Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Kızılay Şube Başkanı Ali Şentürk, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz sonrasında Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir selamlama konuşma yaparak, ilçedeki camilere desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Rabbim kıldığımız sabah namazımızı kabul eylesin. Günümüz hayr olsun” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine değinerek konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere şifalar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sabah Namazı sonrasında verilen Ümraniye Belediyesinin ikramlarının ardından; Başkan Hasan Can, cami cemaatiyle bir araya gelerek çay içip, sohbet etti.

📆 16 Aralık 2018 Pazar 20:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR