MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, EREDEF’İN DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, EREDEF’İN DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI

“Artık Bayrak Yarışı Bitti, Hizmet Vakti Başladı”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, EREDEF’in (Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu) düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Programda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Artık bayrak yarışı bitti, kucaklaşma ve hizmet vakti başladı” dedi.

Erzincan Refahiye Dernekler Fedarasyonu’nun düzenlediği kahvaltı programına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; EREDEF Başkanı Mahmut Kumbar, EREDEF Kadın Kolları Başkanı ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Özlem Bulut, federasyona bağlı yöre ve köy dernek başkanları katıldı.

Programda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Seçim çalışmaları kapsamında birçok yerde komşularımız, hemşerilerimizle bir araya geldik. Aslında tatlı bir koşturmacaydı. Bilmediğimiz bir yer değildi. Çünkü burada doğup büyümemin, Başkan Yardımcılığı yapmış olmamın avantajıyla kendimizi anlatmamız çok zor olmadı. Kendimizi anlatmamızın zor olmamasının en büyük etkenlerinden biri de sizin gibi kıymetli dostlarımızın olmasıydı. Bu yüzden ben bütün dernek başkanlarıma, federasyon başkanıma, kadın kolu ve gençlik kolu başkanıma kısacası bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Siyasi parti ayırt etmeksizin çok güzel sohbetlerimiz oldu. Oy veren, vermeyen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Şimdi tüm Kartal’ı kucaklayan anlayışımızla, 468 bin kişinin Belediye Başkanı olmak için koşturacağız. Artık bayrak yarışı bitti, kucaklaşma ve hizmet vakti başladı. Umarım buradaki sevgi ve birlik; Kartal’a, İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye örnek olur” dedi.

Galeri
📆 14 Nisan 2019 Pazar 22:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR