MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başbakan Binali Yıldırım: Tuzla’ya Hizmetler Saymakla Bitmez
Başbakan Binali Yıldırım: Tuzla’ya Hizmetler Saymakla Bitmez

Başbakan Binali Yıldırım, “Benim İlçem” dediği Tuzla’da yapılan hizmetleri ve Tuzla’da yapılacak projeleri tek tek açıkladı. Başbakan Yıldırım, “Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’yı bu güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum.Tuzla’ya hizmetlerimiz saymakla bitmez” dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Tuzla Belediyesi Binası yanında gerçekleştirildi. Kongreye katılan Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Erol Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte kongreye katılan Başbakan Binali Yıldırım’a Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, kongrede görev devir teslimini yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile Suat Durak ile partililer ev sahipliği yaptı.

Başbakan Yıldırım: Şadi Yazıcı’yı Güzel Hizmetlerinden Dolayı Tebrik Ediyorum
Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da yapılan hizmetleri de açıkladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı hizmetlerinden dolayı tebrik eden Başbakan Yıldırım, “Ne yapıyorsak Türkiye için, İstanbul için, Tuzla için de yapıyoruz. Tuzla 2002’de neredeydi? Bugün nerede? bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Tuzla’da 32 okul vardı, bugün 60’a çıktı. Okul sayısı neredeyse iki kat arttı. 2 tane okulumuzun da yapımı devam ediyor. 11 okulumuza spor salonu yaptık, hizmete açtık. Biliyorsunuz Tuzla’ya yakışan bir kültür merkezi ve kütüphane yapıldı, hizmete verildi. Engelliler Merkezi yapıldı, hizmete verildi. 400 yataklı Tuzla Devlet Hastanesi yapıldı, hizmete açıldı. Tuzla’da 15 yılda devlet olarak 22.650 konut yaptık. Bu sadece devletin yaptığı sayıdır. Özel sektörün, inşaatçıların yaptığıyla bu sayı çok daha fazla. 130 dönümlük alan üzerinde kurulan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı hizmete girdi. Tuzla sahilinde rekreasyon projeleriyle düzenleme yapılarak sahildeki vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Sahil yolu projesi ile bütün mahallelerimizin denize ulaşımına imkan sağlandı. İnşallah Tuzla sahilinde su temalı yeni bir park daha yapılacak. Mehmet Akif Ersoy Gemisi gençlik merkezine dönüştürerek Tuzlalı gençlerimizin hizmetine verdik. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’yı bu güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. İdris Güllüce bakanımıza da Tuzla’ya hizmetlerinden dolayı, ülkeye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzla’ya Cazibe Kazandırıldı
Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla Belediyesi’nin yaptığı hizmetler ile ilçenin cazibe kazandığını vurguladı. Başbakan Yıldırım, “Aydınlı, Orhanlı, Mimarsinan mahallelerinin ihtiyacı  olarak Cem Evleri  yapıldı. O mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacı görüldü. Tuzla’ya 6 otopark daha yapılacak. Tepeören’e ilk kez kaliteli içme suyunu götürdük. Kızılay Lojistik Merkezi de yine Tuzla’da yapıldı. Bu güzel ilçemize, Tuzla’ya 2003’te doğalgazı getirdik. Türkiye’nin en büyük  projelerinden  biri  olan Tuzla Marina projesi tamamlandı. Tuzla’nın değerine değer kattı. Tuzla’ya içeriden dışarıdan binlerce insan geliyor. Orada vakit geçiriyor, ihtiyacının görüyor. İstanbul’un fethinin 562. kuruluş yıldönümünde bu tesisi de hizmete aldık. Böylece sadece Tuzla’ya cazibe merkezi kazandırılmadı. 4 bin kardeşimize de iş aş imkanı sağlandı. Şu anda Tuzlada  5 organize sanayi bölgesinde 62 bin vatandaşımız  iş  aş  sahibi  oldu” şeklinde konuştu.

📆 16 Nisan 2018 Pazartesi 14:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR