MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Bakan Berat Albayrak’tan İlçemize Ziyaret
Bakan Berat Albayrak’tan İlçemize Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sancaktepe’yi ziyaret etti.

 

2 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen ve sahur vaktine kadar devam eden programlarda Bakan Albayrak ilk olarak Sancaktepe Belediyesi tarafından programda Sancaktepe’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını cevaplayan Bakan Albayrak, ” Gençlerin geleceğe dair umutları, beklentileri bizleri heyecanlandırdı. En güçlü motivasyonumuz gençlerimiz” dedi.

Daha sonra ilçemizde düzenlenen iftar programına katılan Bakan Albayrak Sancaktepe’de ayrıca iş adamları ve STK’larla da bir araya geldi. Albayrak, “24 Haziran’da milletimizin kararı, istikrarımızın sürmesinde, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinde yana olacak. Şüphemiz yok.” dedi.

İftar programının ardından  Belediye Başkanımız İsmail Erdem ile birlikte Alevi STK temsicileri ve dedeler ile bir araya gelen Albayrak bu önemli buluşmaya ilişkin yaptığı açıklamada , “Gecenin sonunda Alevi STK temsilcilerimiz ve dedelerimiz ile çok hoş bir muhabbette bir araya geldik. Bizim ayrımız gayrımız yok. Farkımız farklılığımız yok. Bin yıldır bu topraklarda kardeşiz ve kardeş olarak kalacağız.” ifadelerini kullandı.

Gecenin sonunda Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi’ni ziyaret eden ve burada STK temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Albayrak 24 Haziran’ın tarihi bir süreç olduğunu belirterek, “İstikrardan, büyük ve güçlü Türkiye’den yana, belirsizliklerin tarihe gömüldüğü yeni bir dönemin başlangıcı. Hiçbir vatandaşımız sahip olduğu haklardan geri dönüşü kabul etmez. Kimse ülkeyi tüm bu kazanımlardan, demokratik haklardan, sahip olunan imkanlardan geri döndüremez. Artık daha büyük hedeflere koşan, daha güçlü bir Türkiye’nin hayalini kuran bir sistemi arzulayacak bir ülke var. İnşallah bu inanç ve bu şuurla, büyük ve güçlü ülke hayaliyle, Türkiye sadece kendi sınırları içinde değil, bölgeye ve dünyaya da büyük bir umut ve güç olmaya devam edecek.” değerlendirmesinde bulundu.

📆 10 Haziran 2018 Pazar 13:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR