MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » AYGAD’DAN TANIŞMA KAHVALTISI
AYGAD’DAN TANIŞMA KAHVALTISI

Kısa Adı AYGAD olan Anadolu yakası gazeteciler cemiyeti Kartal Grant Mira Otelde Kahvaltı programı düzenledi.

Yönetimi yeni değişen Aygad hem yeni yönetimini diger gazetecilerle tanıştırmak hemde ,yerel basının sorunlarını dile getirmek amacıyla duzenledikleri kahvaltıda Aygad başkan vekili Vural Dağtekin yaptı.

Ardından söz alan Aygad başkanı Ahmet Işıkdağ,Yerel basının sorunlarına değindi ve ekledi;Çok kıymetli meslektaşların öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. AYGAD olarak ilk buluşmamızı bugün gerçekleştiriyoruz,bildiğiniz üzere yönetimimiz henüz çok yeni ve yeni olmamıza rağmen hedefimiz çok büyük ve bu anlamda çok yol katettiğimizi düşünüyoruz.Yerel basının sorunları ve sıkıntılarını hepimiz biliyoruz bu sıkıntılarımzı çözmek ise bizlerin elinde birlik ve beraberlik içerisinde olursak çözümlenmeyecek sorunda kalmaz.Yeterki bizler buna inanalım ve gücümüzün farkına varalım ifadelerine yer verdi.

Programda AYGAD Fahri rozet taktimi gerçekleştirdi.Rozet taktim edilenler arasında; Fahri üye olarak Cumhuriyet halk partisi geçmiş dönem milletvekili ve parti meclis üyesi Kadir Gökmenöğüt’e  Hüseyin Cangüler,Ertuğrul Berki,Necmettin Sezer ve birçok basın mensuplarına fahri üye rozeti taktim edildi.

Kahvaltı programı çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

istanbul34gazetesi

 

 

 

Galeri
📆 13 Ekim 2018 Cumartesi 21:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR