MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Ak Parti Kartal Kadın Kollarından MOTİVASYON toplantısı
Ak Parti Kartal Kadın Kollarından MOTİVASYON toplantısı

Cevizli Şafak Döner’de yemekli toplantıda bir araya gelen Ak partili kadınlar,yaklaşan yerel seçimler öncesi istişare ve motivasyon toplantısında buluştular.

Geçmiş dönem Ak partide görev almış meclis üyeleri, mahalle birim temsilcileri,mahalle birim yönetimlerinde görev almış tüm Ak partili bayanların bir araya geldiği toplantıda 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere vurgu yapıldı.
Toplantıya katılan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, İstanbul Kadın Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Şengül Yiğit’in yanı sıra İl Kadın Kolları Yönetiminden Ebru Kahraman ve Tülay Kalav’da kısa süren birer konuşma yaptılar.

Arzu Öğüt Şimşek: ” 4 ay 24 gün sonra Kartal bizim!”

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek; “Bu göreve 24 Nisan’da bu göreve gönüllü olarak geldik, 24 Haziran’da alnımızın akıyla çıktık. Şimdi Kartal’ı gerçek hizmetle buluşturmanın zamanı, 4 ay 24 günümüz var, 4 saatimiz de olsa durmadan çalışmaya devam edecek ve Kartal’la artık kavuşacağız”

Şimşek, Kartal’ı alacağız bunun için yola çıktık!

“Bir daha 30 Mart olmayacak, bir daha 2019’un martı olmayacak. Biz kasımda başladık, kasımda aşk başkadır diye paylaşımlarda bulunuyoruz, yüreğimizi bu işin içine koyalım 2019 martını zaferle Cumhurbaşkanı’mıza hediye ederek, bu Kartal’ın tarihini değiştirelim. Bütün adaylarımız yürekten tebrik ediyoruz, hiçbir aday adayının peşinden koşmuyoruz. Hiçbir aday adayımıza bölünmeyeceğiz. İşimiz gücümüz Kartal, ya bu Kartal’ı alacağız, ya bu Kartal’ı alacağız!” cümleleri ile konuşmasına devam eden Şimşek, ilçe teşkilatına da destekleri için teşekkür etti ve mikrofonu Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol’a teslim etti.

AKYOL, Kimse başka hayal kurmasın Kartal’ı geri alacağız

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol’da Kartal konusunda kararlılıklarını vurgulayarak “Mevsim hazır Kartal hazır. Biz davaya çıkarken bir beklenti içerisinde olmadan bu yola çıktık, tek dileğimiz, tek temennimiz, tek isteğimiz Kartal’ı almak. Kim ne derse desin, biz bu Kartal’ı alacağız” dedi.

 

 

Galeri
📆 06 Kasım 2018 Salı 19:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR