MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol; BU SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol; BU SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR


Kartal Kaymakamı Abdullah Demir nezaretinde tüm siyasi parti ilçe başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda, provakatif olayların önüne geçmek amacıyla hiçbir partinin bir başka partiye ait görsel ve pankartlara müdahale etmeme kararı alınmasına rağmen; Kartal’da AK Parti’ye ait tüm pankart ve görsellerin kesildiği görüldü.


Konuyla ilgili yetkili mercilere gerekli müracaatı yapan AK Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, sorumluların biran evvel bulunarak gereğinin yapılmasını istedi.


Centilmenlik içerisinde bir seçim süreci geçirmek istemelerine rağmen, maruz kaldıkları saldırının siyasi ahlakla örtüşmediğini söyleyen Gürkan Akyol; “Biz arkadaşlarımıza hiçbir partinin pankartına zarar vermemeleri konusunda gerekli uyarıları yaptık. Biz süreci ahlaklı bir zeminde yürütmeye çalışırken, partimizin tüm pankartlarına bir gece yarısı yapılan bu saldırı hem siyaseten hem de insanlık adına bir ahlaksızlıktır. Bunu yapanlar mutlaka tespit edilerek, yasal yoldan gereği yapılacaktır. Elimizde konuyla ilgili tüm görüntüler mevcuttur” dedi.


Yapılan bu saldırıyı seçim sonuçlarının paniği olarak gördüklerini belirten Gürkan Akyol; “Ne yaparlarsa yapsınlar Kartal’da sonuç değişmeyecek ve biz Kartal’ı AK Belediyecilikte buluşturarak, Adayımız Ebubekir Taşyürek’i Belediye Başkanı yapacağız” diye konuştu.

📆 11 Mart 2019 Pazartesi 19:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR