MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » AK PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL ERDEM’E KARS VETOSU!
AK PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL ERDEM’E KARS VETOSU!

Yerel seçimin sahnesinde olmanın yoğunluğuyla, yıllara yayılacak olaylara şahit olduğumu çoğunuz tahmin edersiniz. Ama bazı şahit olduğum durumlar var ki ; bana şöyle düşündürtmüyor değil: ‘Artık değişim gerektiğinin herkes farkında!’

Sebebini şöyle özetleyeyim:

Siyasi partilerin mitingleri,toplantıları süratli bir şekilde ilçemizde devam ediyor. Ak Parti ve CHP’nin belediye başkan adaylarının çalışmaları da yakından takip ediliyor.

Ben de herşeyden önce gazeteci kimliğimle her iki partinin çalışmalarını takip etmek zorundayım. Gazeteciliğimin gereksinimleri de takiplerimi sizlerle paylaşmayı zorunlu kılıyor.

Bu paylaşımlardan sizlerin de “Artık herkes herşeyin farkında” diyeceğinize eminim.

Biliyorsunuz yakın zamanda Ataşehir’e Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım geldi. Günler öncesinden de hem halka hem de basın mensuplarına duyuru yapıldı. Fakat ne hikmetse miting gerçekleşmedi. Saat 10.00’da gerçekleşeceği söylenen miting alanında gazetecilerin 4 saat beklemesi ve bu süre zarfında alana hiçbir destekçinin katılmaması da dikkat çekmesine rağmen teşkilatın açıklamadan mitingi iptal etmesi hafızalarda oldukça taze! Ama bu yaşanılan olay Binali Yıldırım’ın iptal edilen mitinginin sebebini de ortaya çıkarıyor!

Aylar öncesinden planlanan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in kendi düzenlemiş olduğu ve Ak Parti Bakanı Ahmet Aslan’ı da destek olması için yanına alarak Kars gecesi düzenlemesi fiyaskoyla sonuçlandı. 
Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü büyük salonda gerçekleştirilmesi aylar öncesinden planlanan ve 9 Mart günü salonun hınca hınç doldurulup Karslı vatandaşlardan Erdem’e destek hayali, 50 kişinin katılımıyla gerçekleştirilemedi. Katılımın az olması sonucu Bakan Ahmet Aslan’ın da tepki vermesi sonrasında İsmail Erdem’den ve İlçe Başkanından Karslı vatandaşların aynı gün 5 yerde düğünlerinin olması mazareti bakanı da, gelen 50 kişiyi de tahmin edersiniz ki tatmin etmedi.

‘İsmail Erdem’i Ak Partili Bakan desteği de kurtaramadı ‘ sözlerinin kulisler de dolaşması hiç de şaşırtıcı gelmedi kulağa… Çünkü yerel seçim çalışmalarının başladığı günden bu zamana kadar Erdem’in teşkilattan ayrı hareket etmesi teşkilat içininde de sorunların çıkmasına sebep olduğu artık yüksek sesle konuşuluyor.

Unutmadan ekleyeyim salonun etkinlik saatinde dolmayacağı anlaşılınca etkinlik yeri küçük salon olan 3. kata alınıyor ve ne yazık ki 50 kişi için de o küçük salon uzay boşluğu gibi görünüyor!
Saygılarımla…

📆 10 Mart 2019 Pazar 17:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR