MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Flaş, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te Çanakkale Zaferi anlatıldı, şehitler anıldı.
Ahmet Şimşek’te Çanakkale Zaferi anlatıldı, şehitler anıldı.

Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı kapsamında Ahmet Şimşek Koleji’nde bir dizi tören düzenlendi. Okulun gösteri merkezinde gerçekleştirilen törenlerin sabah bölümünde Ortaokulun hazırladığı program, öğleden sonra da İlkokul ve Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program gerçekleştirildi. Törenleri aileler de izledi.


Duygulu anlar yaşandı.


Ahmet Şimşek Ortaokulu tarafından hazırlanan, sunuculuğunu Türkçe Öğretmeni Selma Dündar’ın yaptığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Töre’nin sunum konuşmasının ardından, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Umut Meral’in hazırladığı video gösterimi yapıldı, sonra da Sosyal Bilgiler Öğretmeni İrem Turan, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını gerçekleştirdi. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı tören, 7-C Sınıfı öğrencilerinin şiir dinletisinin ardından, Müzik Öğretmeni Özlem Kesim’in yönetimindeki koronun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.


Ahmet Şimşek İlkokulu tarafından hazırlanan öğleden sonraki program da, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Töre’nin konuşmasının ardından, 2-C Sınıfı Öğretmeni Hilal Bayraktar günün anlam ve önemini anlattı. Daha sonra da sırasıyla video gösterimi, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin şiir dinletileri gerçekleştirildi. Program, koronun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.
Çanakkale geçilmez!
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesinin hazırladığı tören de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Anadolu Lisesi Müdürü Çağatay Topçuoğlu sunum konuşmasının ardından 10-A Sınıfı öğrencisi Büşra Filiz, “Çanakkale Destanı” isimli şiiri okudu sonra da, 12-D Sınıfı öğrencisi Ezo Kar günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 11-A Sınıfı öğrencileri Dilara İpar, Sudenur Şahin ve Nazlı Turgut ise, Mustafa Kemal Atatürk ile bir Anzak annesinin yazışmalarını İngilizce ve Türkçe okudular. 11-A, 11-B ve 11-C Sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları “Çanakkale” isimli oratoryonun ardından da, 12-G Sınıfı öğrencileri Ayşe Sancak ve Deniz Soğukoğlu Fransız Generali Guro’nun anısını anlattılar. Sunuculuğunu 12-G Sınıfı öğrencisi Mertcan Sönmez ile 11-A Sınıfı öğrencisi Sabriye Sağıroğlu’nun yaptığı tören, Müzik Öğretmeni Yeşim Gamze Çelebi yönetiminde hazırlanan orkestranın seslendirdiği şarkılarla sona erdi

Galeri
📆 18 Mart 2019 Pazartesi 22:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR