MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’li minikler öz güven kazandılar.
Ahmet Şimşek’li minikler öz güven kazandılar.

Okulla ilk kez tanışan Ahmet Şimşek Koleji Anaokulu minikleri, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle birlikte hazırlandılar, uyum sürecinde öz güven kazandılar.

Ahmet Şimşek Ailesine katılarak okul hayatına ilk adımlarını atan minikler ve aileleri, “Okula Uyum Süreci” programı kapsamındaki etkinlikler sayesinde okulla, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle tanıştılar, birbirleriyle kaynaştılar, renkli, heyecanlı görüntüler oluşturdular ve kaygıları giderdiler.


“Okula uyum sağladılar.”

Okula uyum sürecini iyi değerlendirdiklerini anlatan Ahmet Şimşek Koleji Ana sınıfları zümre başkanı Songül Ekşioğlu, “Etkinliklerimiz kapsamında öğrencilerimizle çeşitli sanatsal faaliyetler gerçekleştirdik, oyunlar oynadık, müzik, dans, beden eğitimi, Yabancı Dil eğitimlerimizi sürdürdük. Öğrencilerimiz birlikte oynamaktan ve birlikte iş yapabilmekten zevk almayı öğrendiler, paylaşmayı kavrayarak okula uyum sağladılar. İlk kez okullu olmanın heyecanını yaşayan sevgili öğrencilerimiz şimdi, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışmanın ve okullu olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.” dedi.

“Öğrencilerimiz yeni döneme mutlu bir başlangıç yaptılar.”

Yeni eğitim öğretim yılına iyi bir hazırlık yaparak girdiklerini belirten Ahmet Şimşek ise şöyle konuştu; “Yeni bir ortama giren öğrencilerimiz  okula uyum süreci programlarımız sayesinde öz güven kazandılar, birbirlerini ve öğretmenlerini tanıdılar, okula ve yeni döneme mutlu bir başlangıç yaptılar. Okul, çocuğun gelişiminde önemli bir adımdır ve okulun ilk günlerini çok iyi değerlendirmek gerekir. Bu nedenle öğretmenlerimiz ve rehberlik servisimiz yeni döneme iyi bir programla hazırlandılar. Beslenme uzmanlarımız öğrencilerimizi fiziksel olarak takip ederek, her öğrencinin boy, kilo ve vücut kitle endeksleri ölçtüler, verileri Fiziksel Gelişim Raporuna girdiler. Yemek menüleri, öğrencilerin yaş gruplarına ve ihtiyaç duydukları kaloriye göre hazırlandı. Yeni dönemde başarılar diliyoruz.”

Galeri
📆 18 Eylül 2018 Salı 21:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR