MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Yüksel Çiftçi;Gönül Alan Projelerle Geliyorum
Yüksel Çiftçi;Gönül Alan Projelerle Geliyorum

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adaylık müracaatını yapan Yüksel Çiftçi,adeta gönül alan projelerle Kartal’lıların gönlüne girmeyi başarıyor.

 

2009 yılında CHP Kartal İlçe Başkanı olduğu dönemde Kartal Belediyesinin kazanılmasında önemli bir rol üstlenen genç siyasetçi Yüksel Çiftçi’nin projeleri adeta gönül alıyor. Kartal’ın ve Kartallıların menfaatine ve faydasına uygun olarak düşünülmüş projelerle seçim çalışmalarını yapan Çiftçi gittiği her mahallede,sokakta büyük ilgi görüyor.

 

Kartal’ı hak ettiği yere getireceğini belirten Yüksel Çiftçi şunları söyledi: “2009’da Kartal Belediyesi’ni CHP’ye kazandıran ilçe teşkilatı başkanıyım. Yeniden bu ruhu göndere çekmek için Kartal Belediye Başkanlığı’na aday oluyorum. Kartal’ı kültür ve sanatın başkenti yapacağız. Kartal SSK Hastanesi’nin yerine Kartal Tıp Merkezi’ni inşa edeceğiz. Sahil yolu ve demiryolu arasında bulunan bölümde kentsel dönüşümü hızla gerçekleştireceğiz. Kartal’da çocuklarımızın yaz kış rahatlıkla güvenle oynayabileceği parklar inşa edeceğiz. Kartal Stadı’nı eski yerine 20 Bin kişilik olarak daha modern bir şekilde yapacağız ve Kartalspor’u amatörden alıp yeniden en üst liglere taşıyacağız. Bunun için yanımıza Kartalspor’un efsane başkanı Ergun Öztaner’i de aldık. Kartal’da modern hayvan barınakları ve hiç olmayan kedi evlerini kuracağız”

Yüksel Çiftçi 31 Mart sabahı CHP iktidarını Kartal’da devam ettireceğiz ve halkmız teveccüh gösterir ve beni Başkan seçerse onların içinde yetişmiş, sokaklarında büyümüş bir evladınız olarak Kartal’ı beraber yöneteceğiz…
Gönüllerinize talibim dedi ve Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümün 80. yılında onu saygı ve minnetle anıyoruz diyerek sözlerini noktaladı.

istanbul34gazetesi

Galeri
📆 14 Kasım 2018 Çarşamba 21:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR