MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Gençlik, Genel, İlçeler, Kadıköy, Kartal, Kültür-Sanat, Magazin, Maltepe, Manşet, Pendik, Sancaktepe, Toplum » YILIN “TARKAN ZAMANI” BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI
YILIN “TARKAN ZAMANI” BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

Tarkan’ın heyecanla beklenen Açıkhava konser maratonu, 3 Eylül Cumartesi akşamı büyük bir coşkuyla başladı. 32 kişilik orkestrası eşliğinde ‘Ahde Vefa’ albümündeki unutulmaz Türk Müziği şarkıları ile perdeyi açan Megastar, konserin ikinci yarısında “Cuppa”nın da yer aldığı sevilen pop şarkıları ile sevenlerini coşturdu.

 

 

Yılın “Tarkan Zamanı” Harbiye Açıkhava’da yine binlerce müzikseveri ayağa kaldıran Tarkan, açılışı Türk Müziği klasiklerinden olan “Dönülmez Akşamın Uykundayız” şarkısıyla yaptı. İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserin birinci bölümünde Megastar Tarkan, “Ahde Vefa” albümünde yer alan “Nasıl Geçti Habersiz” ve “Veda Busesi” gibi şarkıları seslendirdi. Bu bölümde Tarkan, “öğrendiğim ilk şarkı” diyerek “Zeytin Gözlüm” şarkısını da söyledi.

 

Binlerce kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecenin devamında ise Tarkan, yeni şarkısı “Cuppa”nın da aralarında yer aldığı sevilen pop şarkıları ile bütün Açıkhava’yı ayağa kaldırdı. Tarkan, sevenlerine büyük bir sürpriz yaparak “birçok kişinin yüreğine dokunacak” sözlerinin ardından “Üşüdüm” isimli şarkısını ilk kez ilk kez Açıkhava’da seslendirdi.

 

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Revna Demirören, Hakan Sabancı, Aslışah Alkoçlar, Şükran Güzeliş, Nilgün Belgün, Çağla Şikel, Tuba Ünsal, Emel Yıldırım gibi ünlü isimler de vardı.
1472970115_Tarkan_Harbiye_Acikhava_Konserleri_2016___7_

İstanbul Tarkan’a doymuyor

On bir yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu yıl da sahne almanın heyecanını yaşayan Megastar, toplam 7 konserde sevenleriyle buluşacak. Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım organizasyonuyla 4, 6, 7, 9, 10, 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.

Konserden notlar:

– Tarkan konserine “Sanat ve müzik bizleri birleştiriyor, moral veriyor. Bu gece amacımız dertlerinizi burada bırakıp evinize mutlu ve umutlu dönmeniz.” diyerek başladı.

– Konserin ilk bölümünde “Ahde Vefa” albümündeki Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan, albümde birlikte çalıştığı hocası Ali İhsan Kısaç’ı taktim etti. Ali İhsan Kısaç, “Ahde Vefa” albümünün müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü üstlendi.

– Tarkan şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden tüm Açıkhava’ya “Müzik ilaç gibi değil mi, iyi geliyor.” dedi.

– Konserinin ilk yarısında Türk Sanat Müziği şarkıları seslendiren Tarkan, sevenlerine “Sınıfı geçtik mi?” diye sordu. Megastar’ın bu sorusuna Açıkhava’yı dolduran sevenleri ayakta alkışlayarak cevap verdi.

– Tarkan’ın Türk Müziği bölümündeki kıyafetlerini Gülnur Güneş, Pop Müziği bölümündeki kıyafetlerini ise Hatice Gökçe tasarlandı.

Galeri
📆 05 Eylül 2016 Pazartesi 10:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR