MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » YILDIZ İŞÇİMENLER İLKOKULU ÖĞRETMENLERİNDEN RESİM SERGİSİ
YILDIZ İŞÇİMENLER İLKOKULU ÖĞRETMENLERİNDEN RESİM SERGİSİ

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğretmenlerinin resim sergisine ev sahipliği yaptı.

 

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğretmenlerinin resim sergisi, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu. Yağlı boya sergisinin açılışını Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar yaptı. Serginin açılışına Yıldız İşçimenler İlkokulu Müdürü Ali Kılıç, öğretmenler; Feriha Çetingöz, Gülhan Koçer, Selda Öztürk, Sabahat Turan, Eylem Aydoğmuş, Burcu Kaya,  Aylin Gür, Hülya Demir, Tülin Kızılırmak, Semiha Gönül, Sema Saban, Anıl Doğan, Selma Aktaş, Zehra Kaya, Ayfer Sarmış, Altun Karaarduç,
7860599c-4045-42e5-a2c8-aa3450a359d3

Nadire Güven, Oylum Orha, Zübeyde Serdar, Ayşe Korkmaz, öğretmenlerin aileleri, yakınları ve Kartallı vatandaşlar katıldı. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, resim sergisini gezerek eserleri yakından inceledi. Çalışmalarından dolayı öğretmeleri tebrik eden Uçar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün her zaman sanatın ve sanatçının yanında yer aldığını hatırlatarak bu tarz etkinlikler ile sanatçıyı desteklerken Kartallıları da sanatın farklı dalları ile bir araya getirdiklerini belirtti.

 

Öğretmenler adına konuşan Feriha Çetingöz ise: “Haziran seminerlerinde vaktimizi boşa harcamamak için başladığımız bu serüven, bizleri birer ressam olmaya kadar götürdü. Çöp adam çizemiyorum diyen öğretmen arkadaşlarımızın gayretleriyle okul çıkışında yaptığımız çalışmaların bu derece başarılı olacağına önce bizler de inanmadık. Boya ve fırçayla tanışan öğretmen arkadaşlarımız bu sanatın bağımlısı oldu.” dedi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sanata verdiği değer için teşekkür eden öğretmenler, resimlerini sergileme olanağı sunan Kartal Belediyesi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’a da ayrıca teşekkür etti. İkinci sergilerini açan ve hayatın değişik renklerini tuvale yansıtan, eserlerinde insana dair duygulara yer vererek farklı desenleri çizen öğretmenler, bu desenleri paylaşmak gerektiğini belirterek bu sergiyi açtıklarını söylediler. Öğretmenlerin sergide 45 eseri bulunuyor. Öğretmen Feriha Çetingöz resimlerinin satılması halinde elde edilecek gelirin % 50’sini hayır işlerine bağışlayacağını belirtti.

‘Yıldız İşçimenler İlkokulu Öğretmenleri Resim Sergisi’ Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi fuaye alanında 20-26 Mayıs Cuma gününe kadar sanatseverleri bekliyor.

 

Galeri
📆 23 Mayıs 2016 Pazartesi 12:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR