MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » YES AYAKKABI ÇANTA , HEMEN YANIBAŞINIZDA
YES AYAKKABI ÇANTA , HEMEN YANIBAŞINIZDA

Kartal Cevizli mahallesi saraylar caddesi üzerinde 6 ay önce açılmış olan bir mağazadaydık.


Mağazanın sahibi,genç iş adamı ,girişimci Can Savaş aslında 1988 yılından bu güne kadar Taksici esnaflığı yaptıklarını ,ek bir iş yapmaya karar verdiklerini ilk olarak gıda sektörüne girip cafeterya açacaklarını ama daha sonra bayan ayakkabı ve çanta mağazası açtıklarını söyledi.


*Can savaş’a mağazalarının olduğu caddenin çok eski bir cadde olduğunu ve bu durumun kendilerine avantaj sağlayıp sağlamadığını sorduk…


Cadde eski evet ama bu durumun bize çokda avantaj sağladığı söylenemez, dışarıdan bakıldığında aşırı bir yaya trafiği olduğunu görürsünü ve bununda sanki buranın esnafının çok işyaptığı anlamına gelmiyor maalesef.
AVM’lerin bize çok yakın oluşu insanların özellikle kış aylarında o tür alışveriş merkezlerini tercih etmesine sebep oluyor bu da bizim için dezavantaja dönüşüyor.

*Bayan müşterimi daha zor erkek müşterimi ?
Erkek müşteri daha zor , nedenmi ? şundan dolayı, bayan müşteri mağazamıza gelip bir ürünü almayı kafasına koyduysa dönüp dolaşıp gelip alır, ama erkek müşterilerde öyle değil ilk girdiği mağazadan alacağını alır alış verişini bitirir.


*Ürünleriniz markamı, Fiyat aralıklarınız nedir ?
Tabiki marka ürünlerimizde var, ama daha ucuz ürünlerimizide bulunduruyoruz. Malum bölge çok zengin birt bölge değil ama her müşterinin, kesesine, isteğine cevap verelim diye her çeşit marka ürünlerimiz var.

*İmalat düşünüyormusunuz ? Başka şubeler açacakmısınız?
İmalat yapmayı düşünmüyoruz, İzmir’den, Konya’dan,Antep’den ayakkabılar ve çantalar alıyoruz. İstanbul’dada çalıştığımız imalatçılarımız var bu yüzden imalatı şimdilik düşünmüyoruz.
Şubeleşmek için daha çok erken olduğunu düşünüyorum,malum ekonomik krizde had safhada işler açılırda piyasalar normale dönerse tabiki neden olmasın.

  • YES ismi nederen aklınıza geldi ?
    Oğlumun adı,Yağız Efe Savaş o yuzden bu ismi koydum.
  • Şurada bir plaket görüyorum, onunla ilgili ne söylemek istersiniz.
    Evet, geçenlerde genç bir arkadaşımız Tuba Orak’ın öncülük edip düzenlediği Çocuklar üşümesin, sıcacık bir dünya konserine bizde elimizden geldiğince katkıda bulunduk.
    Nacizane benimde bir faydam olsun diye ayakkabı katkısında bulunduğum konserden dolayı verdiler bu plaketi bana bende gururla işyerim de tutuyorum plaketi.
    Buradan sırası gelmişken, konsere emeği geçen herkese ve iş adamı Atilla Kaya’yada teşekkür ediyorum.

*Can Savaş’a söyleşi için teşekkür ettik ve kendisinden siz okurlarımız için şu sözü aldık, İstanbul 34 gazetesi adı ile mağazaya giden her müşteriye %20 indirim yapılacaktır.

Galeri
📆 06 Şubat 2019 Çarşamba 18:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR