MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Yarını Sizler Aydınlatacaksınız ”Çocukların Günüydü bugün”
”Yarını Sizler Aydınlatacaksınız ”Çocukların Günüydü bugün”

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk bayramı dolayısıyla,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları ve Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçe Başkanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu Çocuk şenliği doyasıya yaşandı…

Çocuk Şenliği 20 Nisan Cuma Saat;18:00’da Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleşti..Etlinliği birkız bir erkek çocuk sunucu sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan şenlik ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebinin konuşması ile devam etti..

Çelebi konuşmasında şu ifadelere yer verdi..

”SİZLER BİZİM AYDINLIK GELECEĞİMİZSİNİZ”

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır.23 Nisan’ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. 23 Nisan 1920 Türk Milleti’nin, bağımsızlığına kast eden düşmanlara karşı, tarihin şahitliğinde meydan okuması ve cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak muhteşem zaferin müjdelendiği bir dönüm noktası olmuştur.
Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünde sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, saygılar sunuyorum.”

Sizler bizim Aydınlık Geleceğimizsiniz dedi..

Çocuk etkinliği çocuklar Kartal Agon dansın küçük dansçıları ile eğlendi ve tam bir şenlik havasına dönüştü.

”ÇOCUKLAR  SORDU CEVAPLARI ŞAŞIRTTI”

Sahneye soru cevap şeklinde hazırlanan platforma,(CHP) Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve (CHP)İstanbul İl Kadın kolları Başkanı Yeşim Ağırman davet edilerek çocukların sorularını cevapladılar..

Çelebi ve Ağırman sorulan sorulara içtenlikte cevaplar verdi..

Çocukların sormuş olduğu sorular karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Muammer Çelebi ve Yeşim Ağırman Ve Çocuklar arasında güzel bir dyalog yaşandı..

BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİ FUAYE SALONUNDA AÇIK BÜFE

Şenliğe katılan çocuklar için Bülent Ecevit Kültür Merkezi fuaye salonunda açık büfe hazırlandı ,çocuklar ve velilere yiyecek sunumu yapıldı…

Kapanış Konuşmasını CHP Kartal Kadın Kolu Başkanı Nejla Erdem Gerçekleştirdi..

Erdem Konuşmasında şunları söyledi;

Önceklikl’e geleceğimizin teminatı çocuklarımız ,ve değerli veliler hepiniz hoş geldiniz .. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum sizlere, Etkinliğimizin amacı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarımıza güzel bir gün yaşatmaktır.. Onların yüzlerini birnebzede olsa güldürebildik’se bizim için en büyük mutluluk bu olacaktır tekrar çocuklarımızın bayramını kutluyor hepinize saygılar sunuyorum dedi…

Şenliğe katılanlar arasında; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu üyeler,CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Ağırman yönetim kurulu üyeleri (CHP),İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Demir ,(CHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Baki Aydöner,( CHP)İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Metin Ağırman,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan,Kartal Belediye Meclis Üyelerinden Av. perihan Sevim Önder Turmuş,Hüseyin Tozkoparan,Halil Şener,Yusuf Altay,Mehmet Tirgil’,Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yüksel,CHP Mahalle birim temsilcileri Her okuldan öğrenci ve veliler parti üyeleri katıldı..
Şenlik  en sevilen bölümle ilizyonist gösterisi ve  Topluca çocuklarla çekilen hatıra resimlerle son buldu…

Haber Foto;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 20 Nisan 2018 Cuma 22:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR