MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ve ismiyle müsemma bir insan….
Ve ismiyle müsemma bir insan….

 

Bazı isimler vardır ki o ismi taşıyan kişiye çok yakışır.

 

Yaptığım araştırma da Abdurrahman ismi ne manaya geliyor diye baktım Rahman olan Allah’ın kulu demekmiş, diğer bi anlamı da çok merhametli, çok rahmet sahibi mânâsına geliyormuş.

 

 
Hal böyle olunca Sayın Abdurrahman Karaismailoğlu’nada isminin çok yakıştığını ve ismiyle müsemma bir insan olduğunu söyleyebiliriz.

 
Kendisini geçen Mahalli seçimlerde tanıştık. Kendisini neredeyse tüm Kartal tanıyor ama ben ne yazıkki yeni tanıştım ve bu da benim bir kaybım ve şansızlığım diye düşünüyorum.

 

10154958_750676275010742_8236590138822678964_n

 
Trabzonlu, ama yıllardır Kartal’da yaşayan ,evli ,baba,Siyasetçi ama en önemlisi yıllarını İnsanlara hizmet adına adadığı mesleğiyle tanınan Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu.

 
Yıllar önce seçtiği bu mesleği severek yapan ve İnsanlara faydalı olmak adına elinden ne gelirse fazlasıyla ortaya koyan bir isim.
Sahibi olduğu Anadolu eczanesinde çevresinde oturan hiç kimseyi mağdur etmemiş, parası olmayana da ilacını vermiş hatta oda yetmemiş eczaneye gelemeyecek kadar hasta olanların evlerine gidip orada gerekeni yapmış.

 
Halka hizmet Hak’ka hizmettir düşüncesini benimsemiş ve atalarından öğrendiği üzere İnsan’ı yaşatki Devlette yaşasın sözüyle yola çıkmış ve devletine bölgesinde vergi rekortmeni olacak kadar bağlı bir iş adamı aynı zamanda.

 

 

10404241_750677118343991_2762911469288892434_n

 
Ufak bir eczane’den sektöründe hatırı sayılır bir şirket haline getirdiği işyerinde yüzün üzerinde insan çalışıyor.

 

 
1953 Of doğumlu olan Abdurrahman Karaismailoğlu Karadenizli hemşehrileriyle hiç kopmamış onlarla devamlı irtibat halinde ve her türlü etkinliklerinde onlarla beraber olmaya devam ediyor.

 
Kendisi Karadenizli olmasına rağmen işyerinde hiç bir zaman bölge,dil,din ,ırk ayrımı yapmadan hizmet etmiş ve gelen hastayı önce insan olarak görmüştür.
Kendisi gibi eczacı olan kardeşi ve yeğenine de ilk önce bunu aşılamıştır ve asla bu yoldan sapmamalarını öğütlemiştir.

 
Eczacı Karaismailoğlu’ndan Siyasetçi Karaismailoğlu’na geçiş yaparsak eğer yukarıda yazdığımda da belirttiğim gibi kendisiyle 2014 Mart Belediye seçimleri öncesinde tanıştık. Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayıydı kendisi. Çalışmalarımız oldu ,kendisininde çok güzel, içi dolu özellikle sağlık konusunda değerli projelerivardı ama kısmet olmadı ve aday olamadı.

 
Bundan sonraki süreçte siyaseti düşünürmü , devam edermi daha aktif bir görevle onu bilemiyorum ama benim şahsi fikrim Ak Parti Kartal belediye Başkan adayı kendisi olsaydı belkide Kartal’da seçimlerin sonucu değişebilirdi.

 
Tabi bu benim şahsi fikrim çalışmalarımız sürecinde gözlemlediklerimden yola çıkarak böyle bir kanıya vardım.
Siyasi hayatını sürdürdüğü Partisine inananan gönülden bağlı bir neferi olarak hizmet eden biridir Sayın Karaismailoğlu.
Sonuçlara bakıp gardını düşürmemiş hatta aday olmadığı açıklandığında bile sanki kendisi adaymış gibi aday olan arkadaşıyla seçim çalışmalarına devam etmiş gece demeden gündüz demeden Partisine ve davasına hizmet etmiştir.

 
Dilimizin döndüğünce ,kalemimizin yettiğince Sayın Karaismailoğlu’nu anlatmaya çalıştım sizlere ,kendisinin bu yazıyı yazacağımdan haberi yoktu ,onada süpriz olacak belkide geç kalınmış bir yazıydı bu yazı ama kısmet bugüneymiş.

 
Kendisi hani derler ya adam gibi adam , önce İnsana değer veren ,oralıymış, buralıymış kaygısına kapılmayan ve kapısına gelen hiç bir mağduru geri çevirmeyen başlıkta da belirttiğim gibi İsmiyle müsemma bir kişi.

 
Allah kendisine uzun ömürler versin ki oda hizmetlerine devam etsin …
Murat Karaca

 

Galeri
📆 27 Kasım 2014 Perşembe 20:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR