MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF’tan İZMİR TÜYAP’TA ÇİFTE İMZA GÜNÜ
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF’tan İZMİR TÜYAP’TA ÇİFTE İMZA GÜNÜ

Bireysel gelişimde 60 eşsiz eserin ünlü yazarı Akif Manaf, 12 nisanda “Çifte İmza Günü” ile İzmir Tüyap’ta okurlarıyla buluştu. Manaf, büyük merakla beklenen yeni kitabı “Hain Psikolojisi” ve şimdi değişim zamanı dediği, “Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir?”in yeni baskısı ile İzmirli okurlarını iki kez sevindirdi.


Yazar ilk önce, yeni yayınlanan 60. kitabı HAİN PSİKOLOJİSİ için Dahi Yayıncılığın düzenlediği imza gününe katıldı. Kitabın tüm insanlığı hainlikten korumak için yazıldığına dikkat çeken Akif Manaf: Artık sırdaşına, arkadaşına, yoldaşına, meslektaşına, vatandaşına vb. ihanet eden hainler, bunu kolay kolay yapamasınlar! Kitap kendinizi, ilişkinizi, şirketinizi, hatta ülkenizi hainlikten koruyacak potansiyel ipuçlarını farketmeniz, engellemeniz, dönüştürmeniz için mesajını vermekte…
Daha sonra yazar, A.Z. Kitap’tan çıkan DEĞİŞİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞİR? kitabının yeni baskısı için imza verdi. Değişim varoluşun değişmez kuralıdır.” gerçeğini anlatan Manaf, eğer istersek değişimin yanıbaşımızda durduğuna dikkat çekmekte, değişime direnci kırmanın yollarını ve değişim potansiyelinin altın kurallarını vermekte.
Kişisel gelişim meraklılarının yakından takip etmeye başladığı, günümüzün en sıradışı yazarlarından Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkmakta. Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, İnsan, Devrim, Hırs gibi insana dair hemen her konuda 60 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir üslupla her kesime de hitap ediyor.
Zihinlerde çığır açacak, tam da okumanın zamanı dedirten iki gelişim kitabı…Bireysel gelişimcillere müjde!

HAİN PSİKOLOJİSİ kitabından:
“…Her ne kadar paradoksal görünse de hainlikten en çok zarar gören kişi, hainin ta kendisidir. Çünkü hainlik yapan kişi ya intihar eder ya da yaşayan ölü olarak hayatını sürdürür. Yani bir hainin hayatta kalması imkânsızdır…”

DEĞİŞİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞİR? kitabından:
“…Değişim aracı sensin! Sensin değişimi sağlayacak olan araç. Kendini değiştir, dünyan değişsin – dünyanı değiştir, dünya değişsin!!! İşte sana bir değişim formülü…”

Bülten İletişim
Elçin Erener – elcinerener@gmail.com
0532 284 17 90

📆 15 Nisan 2019 Pazartesi 15:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR