MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Ülkemize ve Geleceğimize Borcumuz Var!
Ülkemize ve Geleceğimize Borcumuz Var!

Ülkemize borcumuz var ,ben hazırım diyen Mühendis ve Yüksek Mimar Metin Ağırman CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylık başvurusunu yaptı.

 

AĞIRMAN’A HAKKI GERİ VERİLMESİ GEREKİYOR…
Geçtiğimiz dönem yaşanan bir talihsizlik sonucu son anda adaylık sıralaması değişen ve belkide şu anda Milletvekiliği yapıyor olan Ağırman’a Kartal halkının ve 1.bölge seçmeninin bu dönemde geçen dönem kaçırmış olduğu fırsatı vermesi gerekiyor.

Kartal’da doğmuş ve burada yaşamış olan ve hayatının büyük bir bölümünü partisine ve halkına hizmet etmek için adamış olan deneyimli siyasesetçi bu dönem Vekilliği hakkediyor. Kartal’lıların kendi içlerinde olan Metin Ağırman’ı bu dönem Meclise taşıyacağını düşünüyorum. Adaylar içinde şansı yüksek olan ve kuvvetli adayların başında gelen Ağırman’a şimdiden başarılar dileriz.

Adaylık başvurusunda bulunan Metin Ağırman seçmenlerine ben hazırım diyerek şunları söyledi:

Ülkemize ve geleceğimize borcumuz var. Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin değerlerini yarınlara umutla taşımak ve Cumhuriyet değerlerimizi iktidar ve diktatör gücü ile yok etmeye çalışan anlayışın son bulması için 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partimizin vereceği görev ve sorumlulukların farkında olarak 27.Dönem Milletvekili Aday Adaylığımı gerçekleştirdim.

Yolumuz uzun ve yapılacak çok iş var. Cumhuriyetimiz için, Şehitlerimiz için, Çocuklarımızın Geleceği için, Doğamız için, Ranta Kurban Giden Ömrümüz için durmadan ve yorulmadan mücadelemizi gece ve gündüz, kapı kapı, esnaf ve ev demeden sürdüreceğiz. Halkımıza ve esnafımıza 2015’te vaat ettiğimiz projelerimizi inkar eden yapılamaz batarız, kaynak yok diyerek algı ve medya gücü başta olmak üzere devletin her türlü imkanlarını kullanarak tek adam anlayışına hizmet eden iktidarın ve anlayışın bu oyununu bozacağız.

Sözümüz söz, 2015’te ne vaat ettiysek bugün daha fazlasıyla sizlere hizmet etmek için projelerimizle ve çalışmalarımızla hazırız.

 

Galeri
📆 03 Mayıs 2018 Perşembe 23:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR