MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum, Tuzla » TUZLAYA GENÇ BAŞKAN ADAYI,BÜLENT AKKÖSE BENDE VARIM DEDİ
TUZLAYA GENÇ BAŞKAN ADAYI,BÜLENT AKKÖSE BENDE VARIM DEDİ

Bülent Akköse, CHP’den Tuzla Belediye Başkan A.Adaylığını Açıkladı

Tuzla’nın sevilen İşadamı Bülent Akköse, Tuzla ilçesinde CHP’den aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.
Bir restaurantta düzenlenen aday adaylık açıklama ve proje sunum toplantısına İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Deprem Profesörü Ahmet Ercan ve çok sayıda partililer katıldı.
Aday adaylığını açıklayan Bülent Akköse, ” Hizmet için geliyorum. Tuzla’da her şey çok güzel olacak. Desteklerinize talibim. Şahsıma aday olma sorumluluğu verilirse hiç kimseni şüphesi olmasın, sorumluluğun üstesinden en iyi şekilde geleceğime olan inancım tamdır.”diye konuştu.

 

Aslen Kayserili olan Bülent Akköse,lise tahsilini Özel Doğuş lisesinde tamamladıktan sonra,Yeditepe University’de Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi ve Galatasaray Universitesi’de Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler okudu…

Kortsa Group’ta Yönetim Kurulu Üyesi / İş Geliştirme Direktörü,Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’da Yönetim Kurulu Üyesi,Türkiye Siyaset Enstitüsü’de İç İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevlerinin yanı sıra bir çok STK ve derneklerde de görev aldı.

Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz

📆 17 Ekim 2018 Çarşamba 12:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR