MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla’dan Afrin’e 120 Koli Oyuncak Gönderildi
Tuzla’dan Afrin’e 120 Koli Oyuncak Gönderildi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle “Oyuncağım Senin Olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 120 koli oyuncak toplandı. Oyuncaklar, Afrin’e ulaştırılmak üzere Hatay’a dualarla gönderildi.

‘Sen de Bir Çocuğu Sevindirebilirsin” temasıyla düzenlenen sosyal sorumluluk projesine Tuzla’daki tüm ilk ve orta dereceli okullar destek verdi. Proje kapsamında 120 koli oyuncak toplandı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda paketlendi. Oyuncakların yüklendiği araçlar Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda dualarla uğurlandı. Oyuncakları Afrin’deki çocuklara ulaştırmak üzere Hatay’a götürecek olan Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir ve okul müdürleri tarafından yolcu edildi.

Afrin’deki Çocukların Yüzünü Güldürüyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Zeytin Dalı Harekatı ile terörden temizlenen Afrin’de halkın yaşadığı travmayı hafifletmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Türkiye, hem içte hem de dışta teröre, terörü besleyen kaynaklara karşı ciddi bir mücadele sergiliyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkomutanlığında terörle mücadelede sınır ötesi güvenliğimizi sağlamak için gerçekleştirilen harekatlar, ülkemizin bekası için önem taşımaktadır. Gerek Fırat Kalkanı gerekse devam eden Zeytindalı Harekatı, sınırlarımızdan başlayarak devletimizi, milletimizi tehdit eden terör yuvalarını ortadan kaldırmaktadır. Bu harekatlarda bilinen bir gerçeği, teröristlerin ülkemize saldırı için ne kadar hazırlıklı olduğunu da net bir şekilde görüyoruz. İslam coğrafyasında dökülen kanın, çekilen acıların, ızdırapların, batının medeniyet adı altında yaptığı zulmün Müslümanların sımsıkı kenetlenmesiyle sona ereceğine inanıyorum. Afrin terörden temizlendi ama halkın yaşadığı travmanın hafifletilmesi, yaraların sarılması için üzerimize düşen her göreve hazırız. “Oyuncağım Senin Olsun” sosyal sorumluluk projesiyle Afrin’deki çocukların yüzünü güldürüyoruz. Projeye destek veren tüm kurumlara teşekkür ederim” dedi.

📆 09 Nisan 2018 Pazartesi 10:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR