MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi,Öğrenci Temsilcileriyle Proje Kampında Buluştu
Tuzla Belediyesi,Öğrenci Temsilcileriyle Proje Kampında Buluştu

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı, yarıyıl tatilinde liselerin öğrenci meclisleri başkanları ve sınıf temsilcilerini ağırladı.

Tuzla Belediyesi, Tuzla’da bulunan 17 lisenin öğrenci meclisi başkanları ve sınıf temsilcileri 60 öğrenciyi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda bir araya getirdi. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada gençler yapmak istedikleri projelerle ilgili fikirlerini paylaştı.

Gençlerin Emrindeyiz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, gençlere hitaben konuşmasında “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, sizin hayallerinizi, fikirlerinizi, projelerinizi öğrenerek gerçekleştirmeye çok önem veriyor. Gençler hayalleriniz ne ise bunları bizlerle paylaşın ki gerçekleştirebilelim. Gençlerin ne dediğini, ne istediğini her zaman anlayamayabiliriz, ihtiyacı doğru belirleyerek gençlere imkan ve fırsat sunmak istiyoruz. Bu bizim görevimiz. Gençler, sizin emrinizdeyiz. Bu fırsatları iyi değerlendirmek adına sizlerden gelecek öneriler doğrultusunda hizmete hazırız. Aklınıza gelen en küçük bir fikri, öneriyi  belki biz düşünememişizdir. Doğru zamanda doğru kişilere bunları iletirseniz biz de bunları yerine getirmek için elimizdeki tüm imkanları size sunacağız, sizler de geliştireceksiniz.” ifadesini kullandı.

Öğrenciler, Projelerini Paylaştı

Öğrenciler de yaptıkları konuşmada “Biz de öğrenci meclisi olarak böyle bir organizasyon düzenlemeyi ve projelerimizi sunmayı istiyorduk. Bugün bize bu fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederiz. Ortak projeleri gerçekleştirmek için Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dan  destek sözü aldık” dedi.

Öğrenciler hem farklı fikir ve önerilerini paylaştı, hem de Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda etkinliklerden yararlanarak eğlenceli bir gün geçirdi.

📆 02 Şubat 2018 Cuma 15:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR