MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Boat Show’a Sosyal Sorumluluk Projesiyle Katıldı
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Boat Show’a Sosyal Sorumluluk Projesiyle Katıldı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Marina’da düzenlenen Boat Show Eurasia 3. Salonda sosyal sorumluluk projesi kapsamında stant açtı. İhtiyaç sahibi kadınların el emeği, göz nuruyla hazırladığı marina temalı ürünler, geliri üreten kadınlara verilmek üzere satışa sunuldu.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı AR-GE ve El Sanatları Komisyonları, ihtiyaç sahibi kadınların ürettiği ürünleri Boat Show Eurasia kapsamında açtığı stantta satışa sundu. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde haftalar önce başlayan ve hazırlanan ürünler fuarda sergilendi. Stantta marina temalı ürün konsepti ile çapalı nevresim takımları, pike takımları, masa örtüleri, runner, kapı süsleri, el nakış havlular, usturmaça, ev dekorasyon ürünleri ve aydınlatma ürünleri yer aldı. Fuar ziyaretçileri Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın standını gezip hizmet ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Tuzla’nın Gönüllüleri Stantta Buluştu
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesine katkı sağlayarak Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nde çalışmalara destek verdi. Gemici düğümü ile hazırlanan anahtarlıklar, bileklikler ve paspaslar stantta ilgi çekti. Gençler hem hazırladıkları ürünlerini satışını yaptı hem de istek üzerine üretime devam etti. Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de çini eserlerini aynı stantta sergiledi.

Stand Geliri, Üreten Kadınlara Verilecek
Standı gezen Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, “Üreten tüm kadınlarımızın emeğine sağlık. Çok güzel bir çalışma yapılmış. Gençlerimize ve Kadın Kent Gönüllülerimize teşekkür ederim” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın üretmek isteyen kadınlara imkan sağladığını vurguladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Biz bu projeye gönül veren bütün gönüllülerimizle birlikte, standımıza gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz. Üreten kadını desteklemek için yola çıkmıştık ve kadınlarımızın ne kadar güzel işler yaptığını, yapabildiğini, önleri açılırsa ve kendileri desteklenirse güzel sonuçların ortaya çıktığını hep birlikte gördük. Gönül Elleri Çarşısı olarak sadece sosyal yardımlar veren bir kurum değil aynı zamanda üreten, üretmeyi seven, üretmek isteyen kadınları da destekleyen bir kurumuz. İnsanlar bu standın bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu fark ettiğinde daha da ilgilenip şaşırıyorlar. Tuzla Belediyesi olarak böyle bir projeye destek vermek bizi daha da mutluluk etti. Ssoyal sorumluluk projesi standımızda elde edilen gelir, üretimi gerçekleştiren kadınlara verilecek” dedi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın standı, 25 Şubat 2018 Pazar akşamına kadar her gün 11.00-20.00 saatleri arasında Tuzla Marina’da Boat Show Eurasia 3. Salonda açık olacak.

📆 19 Şubat 2018 Pazartesi 17:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR