MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ vizyonuyla hizmete kazandırdığı örnek eğitim modeli Anne Çocuk Eğitim Merkezi, yeni eğitim yılına 1200 anne ve 1200 çocuk kursiyer ile 6 şubesinde başladı.

Eğitimde anne ve 3-6 yaş aralığındaki çocuğunu aynı çatı altında buluşturan ve ücretsiz hizmet veren Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde yeni eğitim öğretim yılı başladı. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarındaki hizmetleriyle çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine, annelerin kişisel gelişimine ve sosyalleşmesine olanak sağlayan Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde 1200 anne ve 1200 çocuk kursiyer kurslara katılıyor. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Orhanlı, Aydınlı, Emlak Konut, Yayla, Mimarsinan, Şifa ve İçmeler Mahallesi’ndeki kurs merkezlerinde hizmet veriyor.

Anne ve Çocuk Eğitimde Aynı Çatı Altında
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde annelere yönelik Kur’an-ı Kerim, İngilizce, spor, bilgisayar, resim, okuma-yazma eğitimi, hat, ebru, iğne oyası, şiş örgü, mefruşat, değerler eğitimi, seminer, çini, folklor, gezi, sinema, tiyatro gibi çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenleniyor. Minik kursiyerler de Türkçe dil etkinlikleri, sanat etkinlikleri, oyun etkinlikleri, müzik etkinlikleri, doğum günü kutlamaları, belirli gün ve haftaların kutlanması, geziler ve gözlem gibi çeşitli faaliyetlerle okul öncesi eğitimlerini tamamlıyor.

Okuyan, Düşünen ve Üreten Bir Nesil İçin Eğitimde Tüm İmkanları Sağlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin her yıl artan taleple tercih edildiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Anneler ve çocuklarının aynı çatı altında ayrı sınıflarda eğitim alması Türkiye’de bir ilktir. Model alınan bu eğitim sisteminde anne ve çocuğunu geleceğe birlikte hazırlıyoruz. Okuyan, düşünen, üreten, ailesine, devletine ve milletine faydalı bir nesil yetişmesi için eğitimde imkanları sağlıyoruz” dedi.

📆 04 Ekim 2018 Perşembe 21:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR